tiistai 24. joulukuuta 2019

Kauneushoitola pori yrjönkatu

Kauneushoitola Pori Yrjönkatu. Hoidoissa käytämme korkealaatuisia ja luotettavia ihonhoito -sarjoja. Luonnonkosmetiikanmyymälä ja kauneushoitola.


Kauneushoitola pori yrjönkatu

Tuotevalikoimaamme kuuluvia tuotemerkkejä ovat esim. Nyt kassiopeiassa toimii parturikampaamon lisäksi kauneushoitola , ehostus- ja kynsistudio sekä solarium. Myös hierojan ja intialaisen päähieronnan palveluja voit tiedustella. Meiltä saat viimeisimmät trendit ja vinkit . Voit varata aikasi nyt myös helposti verkossa.


Hoitojen sisältö (ellei toisin mainita): alkupuhdistus, kuorinta, . Highlights info row image. Tyypillinen vastausaika: tunnin kuluessa. Tarjoan sinulle kauneudenhoitopalveluita lähes kymmenen vuoden kokemuksella.


Kauneushoitola pori yrjönkatu

Minulle on tarkeää palvella asiakkaitani parhaalla mahdollisella ammattitaidolla ja tarjota kauneudenhoidon palveluita sinun tarpeisiin. Mikä olisikaan parempi lahja, kuin avain terveen ihon ja hyvinvoinnin edistämiseen! Lahjakorttiin saa valita minkä tahansa hoidon tai avoimen summan, joka käy myös myymälässä. Hiuspalvelut - Ripsipalvelut - Meikkipalvelut Puh. Seuraa ja tykkää, niin saat ideoita omiin leikkauksiin ja värjäyksiin sekä viimeisimmät tarjoukset!


Parturi-Kampaamo Hius -Prisma. Hoitola Eteläpuisto Helena Mäkinen. Kasvohoidot, microblading, mikroneulaus, kemiallinen kuorinta, meikkaukset, kestovärjäykset ja muotoilut, sokerointi ja jalkahoidot Porin keskustassa.


Kauneushoitola pori yrjönkatu

Arvoisa asiakas, jos et pääse tulemaan sovittuna aikana, pyydämme sinua ilmoittamaan siitä viimeistään vuorokautta aikaisemmin. Muussa tapauksessa joudumme veloittamaan varaamasi palvelun arvosta. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.


Profile sijaitsee Porin sydämessä, Yrjönkadulla. Asiakkaan viihtyvyys on meille erityisen tärkeää. Haluamme hemmotella ammattitaitoisella palvelulla ja iloisella asenteella.


Kauneushoitola pori yrjönkatu

Hymy on osa palvelua ja työviihtyvyyttä. Teemme kaikkemme, että vierailustasi tulisi päiväsi paras elämys! Haluat sitten uusinta uutta tai hillittyä . Yelp on hauska ja helppo tapa löytää, suositella ja jutella siitä, mikä on mahtavaa ja kurjaa kaupungissa Pori. JÄSENETUJA Yhdistyksemme väki saa alennusta jäsenkortin esittäessään Porissa seuraavista liikkeistä: Liikekulman kauneushoitola Mirka Ahola, Yrjönkatu Pori , p. Hyvinvointicenter, Valtakatu .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.