torstai 19. joulukuuta 2019

Lavuaarin poistoputken tiiviste

Tarvittaessa lähetä kuva sähköpostiin, niin autamme sinua varaosan löytämisessä. Halutessasi tilata, kopioi tuotteen nimi ja siirrä se vasemmassa ylälaidassa olevaan tilauslomakkeeseen, täytä ja lähetä. Näytä lähimmät myymälät There are no nearby stores Error fetching nearest stores. Haullasi ei löytynyt yhtään kauppaa.


Sain aikaisempaan lavuaarin vuoto -videoon tärkeän kommentin jossa käyttäjänimi pededictus2k12.

Tässä artikkelissa käsitellään lavuaarin viemärin avaus ja vesilukon puhdistus. Jos lavuaarin poistoputkessa on hajulukko, sen saa yleensä purettua puhdistusta varten. Voi olla myös tarpeen uusia näitä tiivisteitä : mikäli ne näyttävät huonoilta, hae uudet tiivisteet putkiliikkeestä. Yhdistetyssä WC-pesuhuoneessamme on alkanut esiintyä jatkuvasti paha viemärinhaju.


Pesuhuoneen vieressä on sauna ja vielä kodinhoitohuone, joissa molemmissa lattiakaivot ja näissä huoneissa hajua ei ole. Pesuhuoneessa on siis lattiakaivo, lavuaari omalla poistoputkellaa ja WC, mutta mikään . Katsopa lavuaaria , onko siinä mistä vesi menee, ruuvi? Jos ei ole, katso onko jossakin muovinen haka.

Se laitetaan reiistä ja käännetään kunnes sihti irtoaa. Kun sihti on irti, voit kääntää sen sivuun ja irroittaa poistoputkesta. Puhdista hyvin ja muista laittaa vati alle, . Vanhempi putkimies Henri Tuovinen Helsingin Putkimiehestä neuvoo pitämään lavuaarin siistinä, mutta jättämään putken avauksen asiantuntijalle.


Ostettiin lavuaari ja kaapisto, lisäksi lavuaariin kuului viemäriputken pala johon putkimies liitti viemärin jatkon yms. Putkimies korjasi sitä mutta sanoi että lavuaarin tiiviste vuotaa. Kysymys kuuluu, eikö lavuaarin korjaus kuulukin maahantuojan . Mikä allaskaapissa haisee? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Lavuaarin vedenpoistoputkeen tulppa!


Mäkisen mukaan wc-istuin on tärkein tarkastettava vesikaluste, koska pesualtaan ja tiskialtaan uusien hanojen keraamisiin sekoittajiin tulee nykyään todella harvoin vuotoja. Käytetään pesukoneen liittämiseen viemäriin. CLAS OHLSON Poistoletkusarja 0. Joskus tulee vastaan tapauksia, missä peitemansetin alla ei ole ollenkaan kumista tiivistekappaletta ollenkaan, vaan lavuaarin poistoputki on vain työnnetty lattiaviemäriin ilman tiivistystä.


Toinen paikka on tietty pytyn tiiviste lattiaviemäriin, mutta se puuttuu harvemmin, kuin tuo lavuaarintiiviste. Viimeinen mahdollisuus onkin . Pienikin putki riittää vallan mainiosti vetämään yhden lavuaarin verran vettä.

Käärmeenpesästä en tiedä, mutta pakkohan niitä on mutkilla vetää, jotta saadaan koko nippu kasaan ja menemään siitä yhdestä poistoputkesta , niin tällöin on käytettävä mutkia. Putkien kulmat tulee yleensä kulmilla 13 4 88 . Lattiakaivo tulisi pestä 2–kertaa vuodessa. Hommaan menee näillä ohjeilla muutama minuutti. Moi,Meillä on pari WC:tä, jossa on lattiakaivo (Vieser kaivo) vesilukolla, johon menee lavuaarin vesi 32mm viemäriputkella suoraan lattiakaivon k. Ei pääse kuivaan ja tiivisteet pitää, koska vaihdettu toisesta kaivosta, joka ei haise.


Asennuskin on oikein, jonka putkimieskin tarkastanut. Puuttuu: poistoputken. Aiheeseen lavuaarin poistoputken tiiviste liittyvät haut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.