maanantai 23. joulukuuta 2019

Lavuaarin ylivuotoaukko

Uskoisin että jotkut bakteerit tai mikrobit aiheuttavat tämän, mikä korostuu vielä kun laskee vettä lavuaariin , minkä vaikutuksesta paine työntyy aukosta vielä ulos. Oletteko törmänneet tällaiseen . Meillä kävi huoltomies putsaamassa keittiöstä ja siellä olikin koko poistoputki lähes tukkeessa kaikesta moskasta. Putsasitko siis sen letkunkin?


Jälkeenpäin kun haiskahti, niin kaadoin kloriittiliuosta ylivuotoaukosta sisään ja varmuuden vuoksi vielä altaisiinkin. Keittiön tiskialtaan säännöllinen puhdistus pitää myös viemärin puhtaampana. Leijuuko kylpyhuoneessa tai keittiössä epämiellyttävä tuoksu? Lavuaarin puhdistus onnistuu helposti ohjeillamme. Jos syy johtaa tiskialtaaseen tai lavuaariin , Huffington Postin ohje voi auttaa taltuttamaan ongelmaa.


Itse ruiskutin sinne superkloriittia ja muita puhdistusaineita ja lähtihän se haju. Miten puhdistetaan lattiakaivo? Melkein vuoden se vaivasi ennenkuin tajusin mistä haju tulee.


Lavuaarin ylivuotoaukko

Ja se tuli lavuaarin ylivuotoaukosta. Sinne kertyy saippuaa yms mörjää, joka alkaa sitten haisemaan ajan kanssa. Eihän sitä kanavaa pääse millään mekaanisesti edes puhdistamaan mutta ruiskutin jotain vahvaa pesuainetta reijästä ja hetken . Mitähän voisi tehdä pesualtaalle, jonka ylivuotoreikä haisee homeelle, tms. Reikään on ilmeisesti noussut jotain veden mukana silloin kun putki on vetänyt hieman huonosti. Huuhtelu Klorinilla auttoi väliaikaisesti mutta nut haju tuntuu palaavan.


Lattiakaivo tulisi pestä 2–kertaa vuodessa. Hommaan menee näillä ohjeilla muutama minuutti. Nyt on jälleen aika puhdistaa pesualtaan ylivuotoputkisto.


Täytä astia lämpimällä vedellä, sekoita mukaan mietoa pesuainetta ja kaada seos pesualtaan ylivuotoaukkoon. Suosittelemme että puhdistat ylivuodon vähintään kaksi kertaa vuodessa saostumien välttämiseksi . Tuki aluksi lavuaarin tai pesualtaan yläosan poistoaukko (ylivuotoreikä) esim. Jos karhupumpun kanssa avataan esim. Ensimmäinen merkki hajulukon puhdistus tarpeesta on yleensä lavuaarin läheisyydessä leijuva viemärin haju.


Molempiin edellä mainittuihin vaivoihin . Keskustelu › Koti › Kodinhoito Välimuistissa Samankaltaisia 7. Epäilen, että niiden päämaja on kukkamullassa, ja tukikohta kylppärin lavuaarin ylivuotoaukossa. Pidän kukkien kastelussa mahdollisimman pitkän tauon, jolloin kukkamulta kuivuu, eikä uusia kärpäsiä pääse kehittymään. Suurin osa kukista on tosin altakasteluruukuissa, jolloin niitä voi kastella huoletta . Joustava tulovesi- ja viemäröintijärjestelmä sisältyy. Jos säiliössä on ylivuotoaukko , joka pystyy johtamaan pois säiliöön tulevan suurimman mahdollisen vesivirtaaman, lasketaan ilmaväli ylivuotoaukon yläreunaan. Mikäli ylivuoto ei ole riittävä tai se voi tukkeutua, lasketaan ilmaväli säiliön tms.


Tarvittaessa lähetä kuva sähköpostiin, niin autamme sinua varaosan löytämisessä. Halutessasi tilata, kopioi tuotteen nimi ja siirrä se vasemmassa ylälaidassa olevaan tilauslomakkeeseen, täytä ja lähetä. Noin siis keittiön lavuaarissa , jonka eukko sai kaikella akvaariopaskalla yms tukittua ja asia vähän jäi hoitamatta pidemmäksi aikaa.


Märät kumitulpat visusti kiinni, pienet painot niiden päälle (kaasujen takia), ilmastointiteippiä ylivuotoaukon päälle. Toinen lavuaari siis veti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.