tiistai 17. joulukuuta 2019

Myrna muki citymarket

Vertaa hintoja ja tilaa heti. Juhlavuodenmukit kertovat tarinansa kunkin vuosikymmenen tyylistä. Mukin vetoisuus on l. Pelkistetyn muotoilun Suomessa Myrna -astiasto on helppo huomata. Niin kahvipöydässä kuin astiakaupassa.


Myrna muki citymarket

Etenkin jälkimmäisissä siitä on nyt runsas tarjonta. Muumi-kuvalla varustetun mukin hinta voi nousta yli 2euron. Hackman MYRNA kahvilusikat. Juhlamukit kertovat tarinansa kunkin vuosikymmenen tyylistä.


Kukin muki tarjoillaan omassa pakkauksessa. Tällä tuotteella on palautusoikeus ainoastaan viallisen tuotteen osalta. Klaus Haapaniemen satumainen kuviointi ja Heikki Orvolan ajaton muotoilu yhdistyvät Taika-sarjan esineissä tarinaksi, joka on jatkunut jo kymmenen vuotta. Sarja on huolellisesti muotoiltu moderni kokonaisuus, joka on vuosien. Suunnittelija Raija Uosikkinen.


Kuviointeja muokattiin, jotta ne näyttäisivät hyviltä tässä uudessa tuotteessa. Esimerkiksi rakastettu Myrna -kuosi oli aikanaan ihan eri mallisessa ja kokoisessa astiassa, mutta se näyttää todella kauniilta myös tässä . Sitä valmistettiin sävyposliinista ja myöhemmin kivitavarasta . En ole edes laskenut mitä kaikkea siinä on, TODELLA iso pahvilaatikollinen lautasia, mukeja yms. Myrna - mukit on tämän vuoden tuotantoa, vanhempia mukeja ei tietääkseni ole.


Arabia kahvikannu, Myrna. Keittiötarvikkeet ja astiat. Sarjan jokainen osa juhlistaa yhtä itsenäisyyden vuosikymmentä. Olga Osolin koristelut ja pieni kruunuleima pohjassa. Heljä Liukko-Sundströmin harvinainen kalastajajänis- muki.


Minkähän arvoinen on Myrna kahviastiasto, johon kuuluu paria kupit lautaset, leipälautasta, tarjoilulautanen, kahvikannu, kermakko ja sokerikko. Ostan kirppiksiltä jos on edukas hinta. Sain tusinan perintönä ja haluan siis tusinaa.


Harmittaa, kun en ostanut Myrnaa enempää kun sitä vielä tehtiin. Nämä mukit olivat halpatuotantoa, maksoivat muutaman euron kappaleelta. Iittalan musta-valkoinen Taika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.