perjantai 6. joulukuuta 2019

Panssarilasin uudelleen asennus

Silikoni imee ilman pois puhelimen oman näytön pinnalta ja kiinnittää panssarilasin tiukasti kiinni puhelimeen tai iPadiin. Silikonipinnoite ei jätä lasiin minkäänlaisia liimatahroja ja lasi on mahdollista irroittaa ja asentaa uudelleen näytön pintaan. Jos haluat asentaa lasin uudelleen , huomioithan että lasi . Ostin suojalasin kännykkääni, ja kun yritin asentaa sitä siihen tuli ilmakuoppia.


Yritin ottaa pois, mutta siihen tarttui pölyä.

Kuinka vaihdetaan panssarilasi puhelimeen. Laadukkaat panssarilasit auttavat suojaamaan puhelimesi näytön. Suojakalvo on helppo asentaa ja mukana tulevat kaikki tarvittavat välineet.


Ohjeet panssarilasin asennukseen: 1. Asenna panssarilasi tämän jälkeen uudelleen. Panssarilaseja löytyy seuraaville . Katso miten panssarilasi asennetaan ja mitä hyötyä siitä on? Miten asennan suojakalvon?

Tarkista ensin, onko kyseessä panssarilasi , vai onko kyseessä ohut ja taipuisa muovikalvo? Karkaistusta panssarilasista valmistettu korkealaatuinen näytönsuojalasi suojaa parhaiten puhelimesi näyttöä. Lämpökäsitellystä karkaistusta lasista valmistettu suojalasi on kertaa kovempaa kuin tavallinen lasi. Aivan puhelimen alareunassa suojalasin kiinnityksessä on havaittavissa pientä naksahtelua puhelinta käytettäessä, mutta tämä on melko huomaamatonta ja yleisvaikutelma suojalasin jämäkkyydestä on kohtalaisen hyvä näytön kaarevuudesta huolimatta. Suojalasin asentaminen ei myöskään vaikuta . Tilasin sitten suojakalvon uuden puhelimeni näytön suojaksi, asennus ei tosin sujunutkaan sitten parhaalla mahdollisella tavalla.


Eli kyllä, kannattaa ostaa panssarilasi puhelimees ja myös hyvä ja kestävä suojakuori! Se on oikeesti halpa ns. Pystyykö lasin uudelleenasentaa vai onko lasi kertakäyttöinen?


Kokeilin ottaa lasin pois kun se jäi ikävästi kameralinssin kohdalle, ja näin pienen pölyhiukkasen lasissa ennen uudelleenasettamista. Lasin kun laitoin takaisin syntyi . Nyt kaikissa Fonumin liikkeissä panssarilasi asennettuna vain 10€! Minulla oli tilaisuus kokeilla tuotetta Helsingin messukeskuksessa. Mikä ihmeen panssarilasi ? Kerran käytettyä kuorta ei voi enää laittaa uudelleen (suositus).


Lasikuori näytti kestävän hyvin kevyet vasaran. Huonosti mennyt asennus tulee kalliiksi.

Löydät PanzerGlassin täältä: PanzerGlass. K: Kalvo meni hieman vinoon. Katso videoltamme ohjeet kalvon irrottamiseksi ja uudelleen kiinnittämiseksi. K: Kiinnitysneste on loppunut.


V: Täytä sumutinpullo vesijohtovedellä ja . Onko kenelläkään kokemusta suojalasin uudelleen asentamisesta? Kuka tietää onko panssarilasi (kalvo) kuin paljon parempi kuin suojakalvo? Erittäin helppo asentaa , ei riskiä että tulisi ilmakuplia. Kuvittele tilannetta kun puhelimesi putoaa maahan ja näyttö menee . Valmistettu karkaistusta lasista, jossa kova pinnoite. Huomaamaton ja tehokas suoja!


Pienellä investoinnilla voit välttää näyttösi rikkoontumisen uudelleen. Pakkauksen mukana tulee pyyhe jolla puhdistat lasin jonka jälkeen lasin voi laittaa paikalleen. Itsellä ei mennyt parilla ensimmäisellä kerralla kunnolla paikoilleen niin kynnellä otin kulmasta kiinni ja irroitin lasin ja asensin varovasti uudelleen koskematta liimapintaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.