maanantai 30. joulukuuta 2019

Pensasleikkuri krauta

Pensasleikkurilla viimeistelet pihasi pensaat ja puskat. Valikoimassa eri virtalähteillä toimivia pensasleikkureita , kotipihan hoitoon sekä ammattikäyttöön. Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa heti saatavilla Sopimushintasi Norm.


Kevyt ja tehokas FXA pensasleikkuri. Tällä pensasleikkurilla siistit kotipuutarhan yleisimmät pensaat helposti.

Voimakas 7W:n pensasleikkuri. Nm:n vääntö ja jopa mm:n leikkuukapasiteetti riittävät haastavissakin olosuhteissa. Erinomainen ergonomia sekä optimaalinen tasapaino tekevät työskentelystä kevyttä ja rentoa. Laitteen käsittely on miellyttävää ja turvallista hyvien kahvojen sekä läpinäkyvän käsisuojuksen ansiosta. Keveys, helppokäyttöisyys ja ergonomisuus ovat tämän sähkökäyttöisen pensasleikkurin ominaisuuksia.


Leikkuri soveltuu moniin kotipuutarhan pensaiden hoitotehtäviin. Makita DUH523Z on erittäin kevyt, akkukäyttöinen pensasleikkuri mm:n leikkuukapasiteetilla. Rungon värinänvaimennus vähentää merkittävästi käyttäjään kohdistuvaa.

Kevytrakenteinen ja tehokas pensasleikkuri soveltuu erityisesti keskisuurien pensaiden leikkaamiseen. Hanki akkukäyttöinen pensasleikkuri piha- ja puutarhatöihin. Laadukkaat akkupensasleikkurit huippumerkeiltä kuten Makita, Ryobi ja FXA. Tutustu myös muihin pihatyökoneisiin sivuillamme.


Moottorin teho 7W, 2V. Kaksitoiminen terä takaa nopean ja siistin sahausjäljen. Säädettävä käyttökahva helpottaa työskentelyä. Akkukäyttöinen pensasleikkuri , terän pituus 4mm. Erikoispinnoitettu terä kestää kulutusta ja tehokas värinänvaimennus vähentää rasitusta.


Ei sisällä akkua eikä laturia, yhteensopiva Makita V Li-ion -akkujen kanssa. Kevyt, jatkovarrellinen pensasleikkuri 4W. Turvallinen, kahden käden ote ja automaattinen jarru. Sen avulla on helppoa ja turvallista leikata suoraan korkeat ja leveät pensasaidat. Valittavissa kahdella kädellä ote jostakin kolmesta eri.


Käytössä trimmeri, pensasleikkuri , käsi-imuri ja pora. Lidlin leikkuri ei pystynyt.

Akkujen hinnassahan on mustepatruuna ilmiö, eli maksavat miltei saman kuin laite akkuineen. Akkupensasleikkuri 18V jännitteellä. Toimii kaikilla 18V Li-ion akuilla. Tehokkaasti tärinävaimennettu runkorakenne. Terälaite 520mm, leikkuukapasiteetti 15mm.


Runkoversio ilman akkua ja laturia. Käyttöedut - Kahteen suuntaan leikkaava erikoispinnotteinen ja pitkäikäinen terä. Kahden käden turvakytkimet: valittava kahdella kädellä ote jostakin kolmesta eri kiinnipitokohdasta - turvallisuutta työskentelyyn!


Takapotkusuoja terälaitteen etuosassa suojaa vaihteistoa sekä terää terälaitteen kärkikosketukselta! Ergonomisen muotoilun ansiosta vaivaton pensasaidan sivu-. Onko tietoa tuosta Makistasta?


K - Raudassa oli jykevän tuntuiset Bosch ja Makita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.