keskiviikko 25. joulukuuta 2019

Pesukone ohjelmat

Tässä pesukoneessa on automaattisia turvatoimintoja, jotka havaitsevat ja ilmaisevat mahdolliset häiriöt varhaisessa vaiheessa, jotta voit toimia tilanteen vaatimalla tavalla, esimerkiksi: B. Vesihana kiinni”- merkkivalo. Puhdista pumppu”-merkkivalo. Sain uuden pesukoneen (käytetty, ei ohjeita) ja nyt on vähän pulma pesukoneen ohjelmien kanssa.


Kuvaa linkissä) Jotkut perusohjelmat tuosta ovat tiedossa, mutta miten saan esim. Milla ohjelmalla noin yleensä kannattaa pesta normaalipyykkiä (vaatteita)?

Pesukoneen pesuohjelmat eivät toimi 11. Lisää tuloksia kohteesta keskustelu. Välimuistissa Samankaltaisia Älä anna lasten leikkiä pesukoneella. Pidä lemmikkieläimet riittävällä etäisyydellä koneesta.


Konetta saa käyttää vain aikuinen henkilö ja vain tässä käyttöohjeessa annettujen ohjeiden mukaisella tavalla. Kone on tarkoitettu kotitalouskäyttöön. Takuu ei ole voimassa, mikäli konetta käytetään kaupallisiin tarkoituksiin.


Pesuohjelmat määräytyvät tavallisesti mekaanisella ohjelmavalitsimella. Selvitä koneen ohjelmavaihtoehdot ja mieti, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tarpeen.

Huomioi, että eri tyyppiset tekstiilit tarvitsevat eri ohjelman. Tarkastele pesuohjelmien pesuaikaa. Voiko pesuohjelmia itse muunnella?


Tämä pesukone täyttää asetetut turvamääräykset. Koneen asiaton käyttö voi kuitenkin aiheuttaa henkilö- tai esinevahinkoja. Lue tämä käyttöohje ennen kuin alat käyttää pesukonetta. Käyttö- ohje sisältää tärkeää tietoa koneen turvallisuudesta, käytöstä ja huollosta. Perehtymällä käyttöohjeeseen vältät mahdolliset vahin-.


Ohjelma sisältää pesuvaiheen, huuhtelut ja linkouksen. Cottons -peruspesuohjelma kestää kolme tuntia ja on käyttöohjeen mukaan tarkoitettu vähän tai normaalilikaiselle . En löydä mistään tietoa, kauan Matsui puukinpesukoneessa eri pesuohjelmat kestävät. Poista pyykki ja jätä luukku puoliavoimeksi, jotta kori pääsee kuivumaan.


Sammuta pesukone painaen painiketta. Pyykinpesukoneiden eri ohjelmat on suunniteltu tarpeeseen. Kannattaa käyttää kullekin. Pestävien vaatteiden materiaalit, likaisuus ja tahrat, veden kovuus, koneen ohjelmat ja pesuaine kaikki vaikuttavat pesutulokseen.


Pesee yleisimmin käytetyt ohjelmat energiatehokkaasti. Bosch -insinöörien kehittämä hiljainen ja voimakas moottori ilman hiiliharjoja.

Tämä johtaa puolestaan alhaisempaan sähkönkulutukseen, vähäisempään meluun ja pitkä-ikäisempään pesukoneeseen. Lisähuuhteluita voidaan lisätä. Mulla Siemens mikälie ja siinä on hirmu pitkät pesuohjelmat. Ens kerralla katselen pyykkikone kaupassa pesuohjelmien pituudet ennenkuin ostan uuden koneen. Itsekin tein edellisen koneen kanssa tuon mokan, etten katsonut ollenkaan ohjelmien pituuksia.


Olihan sitä edellinen koneeni, vuotta vanha, pessyt kaiken aina tunnissa. Olin ihan ällikällä lyöty, kun tavallinen asteen puuvillapesu vei tuntia minuuttia! Onneksi se kone meni rikki jo parissa . Lue ehdottomasti tämä käyttöohje ennen pesukoneen asennusta ja käyttöönottoa. Näin vältät mahdolliset vahingot ja laitteesi rikkoontumisen. Käytämme nykyään huomattavasti enemmän erilaisia vaatteita, erityyppisiä tekstiilejä ja usein myös erilaisista materiaaleista valmistettuja tekstiilejä kuin vielä kymmenen vuotta sitten.


Tästä johtuen sopivan ohjelman valitsemisesta on tullut vaikeampaa. Muutamissa koneissa on automaattinen ja tarkka pesuaineen annostus tai esimerkiksi . Mallinumero ja tuotenumero (PNC) löytyvät tuotteen sarjanumerotarrasta. Miten löydät mallinumeron tai tuotenumeron (PNC).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.