torstai 26. maaliskuuta 2020

Säätöjalka biltema

Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. Muovista valmistettu terassijalka, korkeudensäätö 7–cm. Enimmäiskuormitus 8kg. Ruuvit toimitetaan mukana. Metallia, muovinen jalkaosa.


Säätöjalka biltema

Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi. Hirsirakennuksiin pilarien alle, kannatuksiin esim. Keltapassivoitu, lujuus FeKierre Mkoko 80xmm, korkeus 1mm.


Tarvitsit sitten pyörällistä jalkaa laatikoston, pöydän tai muun huonekalun alle, niin valinnanvaraa löytyy moneen lähtöön. Kalustejalat sopivat hyvin pöydänjaloiksi, jos pöydänjalka on mennyt rikki tai sinulta löytyy pöytälevy ilman jalkoja. Saatavilla on myös säätöjalkoja. Säätöjaloissa korkeus on se mitta, jolla säätöjalka nostaa kalustetta sisään kierrettynä. Tarkennettu haku ( keinuvat säätöjalat ): kumipohja, M M M10 . Kestävä säätöjalka jakkaroihin, lauteet tukijalkoihin ja moneen muuhun.


Säätöjalka biltema

Mukana tulee mutteri jolla säätöjalan saa asennettua puuhun porattuun 10mm reikään. Lujat ja kestävät kannattimet kodin hyllyille ja kaapeille sekä ruuvisetit ja säätöjalat saat Bauhausista. Tervetuloa edullisille ostoksille! HILVER kartionmuotoinen jalka. Lisää ostoskoriin Tallenna ostoslistaan.


Oletus Suositut Uusimmat Hinta Nimi. Puuhun esireikään lyötävä teräsmutteri M8-kierteellä, pakkauksessa neljä mutteria. Säätöjalka Linak TRIO – Sähkösäätöiset pöydät ja … Laadukas sähköpöydänrunko kolmella hiljaisella LINAK koneistolla Kolmijalkainen sähköpöydän runko. Kalustetassut, suojukset ja jalat – Biltema Huonekalujen jalat. UPM ProFi Foot -terassijalka tasaa korkeuseroja ja mahdollistaa viistot kannatinratkaisut.


Säätöjalka biltema

Kukin jalka kestää 7kg:n tasakuorman. Jalka on säädettävissä 1- 2mm:n välillä. Noonnin nyt tota on testattu jonkin aikaa Pislan vehkeet pysyivät kiinni tähän asti. Yksi rupesi oirehtimaan kun vedin penkkiä kuivalla lattialla.


Etureunassa olevat kumitutit (oleelliisimmat kitkan vuoksi, ettei vaan penkki liiku alla kun sille tassun laskee) Ovat yllättäen pysyneet paremmin kiinni. KAIRO TORNI SÄHKÖKIUAS 6kW. KOTA LUOSTO VESISÄILIÖLLÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.