torstai 4. kesäkuuta 2020

Oras suihkuhana

Nopeasti kotiin toimitettuna. Oraksen helppokäyttöiset kosketusvapaat hanat eivät ainoastaan paranna hygieniaa, vaan auttavat myös säästämään vettä ja energiaa. Termostaattinen suihkuhana , jossa juoksuputki ja Easy Grip -kahvat. Kahvassa helppokäyttöinen vaihdin ja lämmönsäädin.


Hanassa roskasiivilät ja yksisuuntaventtiilit. Suositushinta (sisältää alv ).

Hanakat Verkkokaupasta saat . Ihoasi koskettava vesi säilyy suihkun alusta loppuun juuri niin kylmänä tai kuumana, millaiseksi sen säädit. Turvanuppi varmistaa, ettei lämpötilaa voi vahingossa lisätä liikaa. Suihkuhana on tärkeä ja tyylikästä ilmettä tuova osa kylpyhuoneen suihkutilaa. Tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaamme ja löydä omasi! Suihkusekoittajat myös verkkokaupastamme, nopealla toimituksella.


Meiltä löydät parhaat vaihtoehdot myös julkisiin tiloihin ja ammattilaiskäyttöön. Saat halutessasi ammattilaisen asentamaan valitsemasi suihkut ja hanat, jotta voit itse keskittyä nauttimaan valmiista ratkaisusta.

Järjestysperuste: Tuotemerkki Hinta. Toimiva ja ekologinen suihkuhana auttaa varmistamaan, että vettä kuluu peseytymiseen tarvittava määrä mukavuudesta tinkimättä. Laadukkaat, käyttäjäystävälliset ja vettäsäästävät tuotteet ovat tehneet Oraksesta suurimman hanamerkin Suomessa jo useiden vuosikymmenien ajan.


Oraksen laajasta mallistosta löydät laadukkaat ja tyyppihyväksytyt suihkuhanat , . Kaikki Oraksen kotimaiset kylpy-, amme- ja suihkuhanat kotimaisesta lvi-kauppa. Heippa, pesuhuoneessa suihku on ruvennut tiputtamaan. Suihku on noin vuotta vanha ja merkiltään Oras. Kuinkahan tiiviste vaihdetaan?


Onnistuuko tee-se-itse -mieheltä vai tarvitaanko tässä . Kuumaa tulee kovemmalla paineella kuin kylmää mikä on tässä vuosien mittaan pikkuhuljaa vähentynyt, mikä avuksi. Vaihtoon koko sekoittaja vai voiko avata ja puhdistaa tai saako edes auki. Tällöin ei myöskään häiritä muita verkostoon asennettuja laitteita, koska jokainen hana voidaan erikseen kytkeä pois verkostosta.


Verkkokäyttöisten elektronisten hanojen sähköliitännän saa suorittaa vain sähköalan ammattilainen. Huolto- ja säätötyöt saa tehdä myös tehtävään opastettu, . Oras -kuulasulkuventtiileillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.