perjantai 5. kesäkuuta 2020

Pesukone merkinnät candy

Candy Pyykinpesukone käyttöopas. Eikö etsimänne käyttöopas löydy tältä sivulta? Ostettiin mieheni kanssa pesukone kierrätyskeskuksesta, mistä saisi ne tietää mitä ne pesumerkit tarkoittaa? Yksi on puuvillan merkki, mutta mitäs nuo l. Tässä pesukoneessa on automaattisia turvatoimintoja, jotka havaitsevat ja ilmaisevat mahdolliset häiriöt varhaisessa vaiheessa, jotta voit toimia tilanteen vaatimalla tavalla, esimerkiksi: B.

Vesihana kiinni”- merkkivalo. Puhdista pumppu”-merkkivalo. Mistä löytäisin käyttöohjeet? En tiedä mitä pesuja numerot vastaavat. II ja lokero III mitä noi nyt sit meinaa?


Pidä lemmikkieläimet riittävällä etäisyydellä koneesta. Konetta saa käyttää vain aikuinen henkilö ja vain tässä käyttöohjeessa annettujen ohjeiden mukaisella tavalla. Kone on tarkoitettu kotitalouskäyttöön.

Takuu ei ole voimassa, mikäli konetta käytetään kaupallisiin tarkoituksiin. Pakkauksesta purkaminen ja tasapainotus. Rummun avaaminen ja sulkeminen. Pesuohjelman suorittaminen, 6. Omistajan käsikirjat tuotteelle Pesukone CANDY , Käyttöoppaat tuotteelle Pesukone CANDY , Käyttöohjeet tuotteelle Pesukone CANDY , online-käsikirjat, käyttöohjeet, Pikaoppaat, asennusohjeet, tekniset käsikirjat, huoltokirjat, asennusohjeet, käsikirjat, käyttäjän opas, informations, Kasikirja.


Pesukokeet tehtiin vastaavalla tavalla kuin energiamerkinnän vaatimusten mukaisissa mittauksissa, paitsi että tulosta ei verrattu vertailukoneeseen, vaan mitattiin ja. Tällä valintasäätimellä voidaan valita haluttu pesuohjelma. Käytetty pyykinpesukone ja viat Muu tekniikka. Mahtaisiko foorumilla lymyillä pienkonekorjaajaa joka osaisi sanoa missä vika?


Tuollaiset merkinnät ajattelinkin tehdä mutta ongelmana on että miten löydän rullasta kohdan jossa esim 40° kirjopesu alkaa. Vi är övertygade om att den här maskinen kommer att hjälpa dig med att hålla dina kläder, också de allra ömtåligaste, rena och fina under lång tid. A) ja poista tai täytelevyä (B).


Joissain malleissa yksi tai useampi. Hoito-ohjemerkin alla oleva viiva tarkoittaa pesukoneen varovaista mekaniikkaa. Pyykkiä kannattaa laittaa silloin koneeseen vähemmän kuin tavallisessa pesussa.


Useimmat vaatteet on hyvä pestä käännettynä nurinpäin. Silloin vältetään pesuraitojen syntyminen, nyppyyntyminen ja värin kuluminen .

Vaatteiden ja muiden tekstiilien tuotemerkinnöissä on merkinnät pesua sekä . Kodinkoneiden varaosat - Merkkejä mm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.