tiistai 9. kesäkuuta 2020

Piparjuurikastike kermaviili

Piparjuurikastike kermaviili

Gluteeniton, kananmunaton, kasvisruoka. Pirteä piparjuurikastike maistuu paistin tai kalan kanssa. Sekoita jogurtti ja kermaviili keskenään. Lisää piparjuuri tahna ja sitruunamehu.


Piparjuurikastike kermaviili

Pyöristä makua hunajalla ja mausta yrttisuolalla. Mikään ei voita vastapaistettuja, pinnalta rapeita ja sisältä meheviä kasvispihvejä. Pippurit antavat potkua reilulle possupaistille. Tarjoa paisti piparjuurikastikkeen kanssa.


Espanjalainen Kreikkalainen Suomalainen Kiinalainen Ranskalainen Thaimaalainen Saksalainen Englantilainen Japanilainen. Nosta savustetut kalat tarjoilulaudalle. Patrik valmisti nälkäiselle porukalle paistettua lohta, perunoita ja piparjuuritahnalla maustetun kermaviilikastikkeen. Kuutioi omena pieniksi kuutioiksi.


Mausta piparjuurella ja ripaus suolaa ja pippuria, sekoita. Laita hetkeksi kylmään ennen tarjoilua. Sopii hyvin kalan ja linturuokien kanssa. Piparjuuri-kermaviilikastike. Mausta kermaviili ja tarjoa kylmänä kalan kanssa.


Puuttuu: piparjuurikastike. Aiheeseen piparjuurikastike kermaviili liittyvät haut. Kuori punajuuret ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi.


Piparjuurikastike kermaviili

Kuori omena, pois siemenkota ja leikkaa malto pieniksi kuutioiksi. Valuta ja huuhdo kylmällä vedellä. Jäähdytä, kuori ja lohko. Keitä munat koviksi, noin minuuttia. Tämän Pin-lisäyksen löysi Jari Savijärvi.


Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Jeps, no safkasta puolestaan tuli erinomaisen hyvää. Paistoin teriyakimarinoitua seesaminsiemenissä, mustapippurissa ja suolassa kieriteltyä tuoretta tonnikalaa. P~ Sille piparjuurikastike kermaviili -smetanapohjaan ja vierelle uunissa paahdettuja juureksia.


Piparjuurikastike kermaviili

P~ Mä oon pohjimmiltani lihapullat perunamuusilla tyyppi, . Maukas feta- kermaviili on oivallinen lisuke tarjoiltavaksi vaikkapa grillattujen kasslerileikkeiden, broilerin rintafileiden tai kalafileepalojen kera. Instructions Kaikki sekoitetaan keskenään. Maista ja lisää aineksia kunnes maku on mieleinen.


Kermaviilistä ja piparjuuritahnasta sekoitat helpon mutta maukkaan piparjuurikastikkeen. Kastike sopii hyvin myös kalan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.