keskiviikko 10. kesäkuuta 2020

Samsung pesutornin asennus

Väliasennussarja pyykinpesukoneen ja kuivausrummun väliin. Välisarja pyykinpesukoneen ja kuivausrummun väliin. Sitoo laitteet toisiinsa kiinni niin että kuivausrumpu ei pääse putoamaan. Yhteensopiva WWja WWalkuist.


Pitääkö pesukone ja sen päälle laitettava kuivausrumpu välttämättä kiinnittää jotenkin toisiinsa? Jos ostan erimerkkiset laitteet, onko olemassa jota. Minäkin ostin juuri tuollaisen pesutornin. Se asennettiin kaapistoon apukeittiöön. Tuohonkaan pakettiin ei kuulunut sitä asennus -sarjaa mutta se oli erikseen myytävänä.


Ohjekirjassa luki että on suositeltavaa kiinnittää laitteet toisiinsa sillä sarjalla jotta ylimääräiset tärinät yms minimoidaan. SKK-DF väliasennussarja WF70F5E3P4W pesukoneelle ja kuivausrummulle. Kätevä alumiininen pesutornin asennuskehys pesukoneen ja kuivausrummun väliin.


Samsung pesutornin asennus

Leveys sisäpuolelta 605mm, syvyys 570mm (Mittaa kuivausrummun alaosan syvyys). Toimituksen paino: 8g. Tuotetietojen mukaan tuo olisi myös saman kokoinen pesukoneen kanssa. Mutta kun se väliasennussarja. Samsung SKK-DF pesutornin asennusarja.


Pesukoneet ja kuivausrummut arvioi- tiin laitekokonaisuuksina, eli pesutor- neina. Arvosteluasteikko oli (huo- no) – (erittäin hyvä). Energiatehokas ja monipuolinen valikoima sisältää paljon tuotteita edulliseen hintaan. Tuotteiden kotiinkuljetukset helposti ja vaivattomasti, myös . Pahoittelen heti aluunsa mun superinnostusta, mutta kun mie en vaa voi tälle mitään. Tuo pesutorni vaan on niin ihana!


FI: stä pesukoneen asennus vertailet tuotteita kätevästi. SAMSUNG Parempaa pyykkien kuivausta lämpöpumpputeknologiaa käyttävällä kuivausrummulla. Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan. Astian- ja pyykinpesukoneen turva-allas cm . Huvittavaa kyllä, en löydä googlaamalla paikkaa, josta saisi ostaa Mielen pesutornin kotiinkuljetettuna ja asennettuna ja vanhan poisviennin.


Voiko tää olla näin vaikeeta? Gigantin sivuilla näkyy .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.