tiistai 9. kesäkuuta 2020

Spriikeitin veneeseen

Spriikeitin veneeseen

Ostamani veneen mukana tuli kaksilevyinen spriikeitin. Kun en ennen ole moista käyttänyt, niin kaipaisin vähän lisävalaistusta asiaan. Keitin on ruotsalaisvalmisteinen ja siinä on kummallekin levylle säädin ( asteikko 1-3), joka säätää sisään tulevan ilman määrää. Toimitusaika 2-arkipäivää.


Spriikeitin veneeseen

Omamme hankimme Tampereelta Merimarinasta. Miinuspuolella mainittakoon pienoinen hitaus verrattuna . Ota yhteyttäLIIKEHelsinki › Veneilijän Verkkokauppa. Veneen varusteet ja varaosat Keitin.


Keittimien toimintaperiaatteesta riippuen sijoittelu on tärkeää. Siinä missä lämmittimenä toimivan valopetrolilieden luonnollinen sijainti on keskellä venettä ja sen palokaasut on johdettu ulos, spriikeittimien tuottama vesihöyry jää veneen sisätiloihin. Myös ruuanlaitosta syntyvä vesihöyry pitää tuulettaa pois . Meilläkin on Jobo keitin veneessä , kaksi lieriötä jotka täytetään marinolilla, pullollinen kestää ehkä normaali kahvinkeittotahtia noin viikon, niin ja kyllä sillä hyvin perunatkin kiehuu. Huono puoli on tuo marinolin käry, varsinkin siinä vaiheessa kun aine alkaa loppumaan patruunasta!


Kaasuhälyttimen saa kaupasta hintaan Eur ja jopa alle. Eur (Pakollisuus on minun mielipiteeni). Origon käyttö lämmittimenä on vaarallista.


Voit keittää ja paistaa samanaikaisesti, kun sinulla on kaksi keittopoltinta käytettävissäsi. Lieden ruostumaton teräspinta on helppoa pitää puhtaana. Yksinkertaisin ja varmin tapa valmistaa ruokaa veneessä. Origo Two, 2-liekkinen spriikeitin.


Tasoon upotettavat spriikeittimet. Laadukas ruotsalainen keitin , veneeseen , vapaa-aikaan, urheiluun, matkailuun tai ihan mihin vaan. Yksiliekkinen, kalusteisiin upotettava spriikeitin. Kompakti yksiliekkinen liesi toimii spriillä, on suunniteltu upotettavaksi keittiön kalusteisiin ja on tehokas ja turvallinen ruoanlaittoratkaisu, kun tilaa on rajoitetusti. Tämä kompakti 1-liekkinen liesi, joka toimii keitinspriillä, on ihanteellinen matkakeitin matkailuautoihin ja -vaunuihin, retkeilyyn ja veneisiin.


Uniikki valikoima diesel ja petroli lämmittimiä. Turvallinen ja kätevä valinta. Seisoin kalliolla, katsoin ulapalle, vene oli ilmiliekeissä. Sebastian oli jo vedessä, hän ui nopein vedoin tulta kohti. Onnettomuus johtui monista valitettavista yhteensattumista.


Spriikeitin veneeseen

Anna oli herännyt keittämään teetä. Spriikeitin oli sytytetty, teekannu oli toisessa kädessä, toisella hän etsi keittimen yläpuolella olevalta hyllyltä . Hyvin varustettu ja vähän ajettu työvene, valmiina kovaan käyttöön. Heti sen takana ateriota vasta- päätä on pantteri, johon kuuluu tiskiallas.


Sisustus toimii hyvin, mutta kuten miltei kaikkiin veneisiin toivoisi `iurmo Ca- biiniinkin kunnollista tuule- tuasysteemiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.