tiistai 30. kesäkuuta 2020

Talonpoikais astiakaappi

Y Sisustus ja huonekalut. Vanha astiakaappi, Muu sisustus, Sisustus ja huonekalut, Vaasa , Tori. Kauniisti patinoitunut vanha talonpoikaisastiakaappi.


Helmenharmaa hieman krumeluuri talonpoikais vaatekaappi. Upea talonpoikaisantiikki vaatekaappi. UUTTA: maksaminen onnistuu nyt Paytrail:in kautta myös osissa, kysy lisää.

Raikkaantuoksuinen liinavaate- tai astiakaappi. Talonpoikainen musta rokokoo-pöytä Pyhäjoelta. Nukkekotiin puinen talonpoikais tyylinen kaappi. Vanha talonpoikais pöytä vailla uutta kotia. Pöydän mitat: K7L8S565.


Rokokootyyli, mahonkia Mitat: K. Astiakaappi , kustavilaistyyli Mitat: K. Kustavilaistyyli, pöytä ja kpl . Kaapin yläosassa on alkuperäiset lasit.

Hyllyn korkeutta voi säätää. Kaappi on kaksi osainen, joten helppo kuljettaa. Kaapissa on ajanpatinaa ja käytön jälkiä. Comments astiakaappi , koti , Lahden Antiikkitukku , maalairomanttinen , maalaisromanttinen sisustus , Sisustus , talonpoikais , talonpoikaiskalusteet , täkkejä Edit.


Kotimme eniten kehuja saanut huonekalu täytyy olla myös minun suosikkini, kaunis talonpoikaiskaappi. Kotiin sisustusideoita sanalle vanha astiakaappi. StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit. KULJETUKSET KOKO SUOMEEN SISÄLTYY HINTAAN, KATSO REITTIMME UUTISIA OSASTOLTA!


Tässä joitakin kuvia huonekaluvalikoimastamme. Osaan huonekaluista on lisätty mitat. Iso tanskalainen astiakaappi. Lasiosat aaltoilevat laineekkaasti ja koristeosissa on luonnetta. Enää aavistus väriä jäljellä mutta onneksi puuosat ovat kauniin patinoituneet.


Vielä emme tiedetä, saako autoon edes pakata mitään, kun se laivataan. Luku erikseen on se talonpoikainen astiakaappi ruokailutilasta. Satu oli ostanut sen kahdella kympillä joltain kirppikseltä ja oli kysynyt minulta viime vuonna, mitä mieltä olin siitä. Ja minä idiootti olin vastannut, ettei ole minun . Ovien takana on 4kpl tukevaa hyllyä.


Täysin ehjä ja Juuri entisöity astiakaappi irrotettavilla hyllyillä.

Löytyy myös saman sarjan alakaappi. Tykkäämällä osallistut Ruotsin muumimukin arvontaan! SisustEllen-blogissa maalattiin vanha renginkaappi valkoisella Country French Lumi -sävyllä. An old cabinet painted by a blogger with Country French Snow.


Lavender BedroomsDress ShopsDecorating TipsCabinetsCupboardsCountry . Sain itse valita puun värinkin, se on kauniin punertavanruskea, pähkinänruskea. Pause Stop Previous Next, View full-sized photos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.