Pomeranssinkuorta käytetään ruokaleipiin ja korppuihin. Se sopii erinomaisesti myös appelsiinimarmeladin mausteeksi. Rutaceae) kuuluva sitruspuu (Citrus). Sen hedelmää kutsutaan myös samalla nimellä.
Sen oksasto on tiiviimpi kuin appelsiinipuulla. Marmeladi tehdään pomeranssista, ja lisäksi jauhettua, kuivattua pomeranssinkuorta käytetään mausteena esimerkiksi.
Jouluna neilikat koristavat kinkun pintaa. Jauhettu pomeranssi valmistetaan pomeranssipuun hedelmän kuoresta, joka on kuivatettu auringossa. Jauhetun pomeranssinkuoren maku on voimakas ja muistuttaa appelsiininkuoren makua. Tämän sivun teksti ja äänitiedostot ovat käytettävissä Creative . Piparkakkuihin, maustekakkuihin, mausteleipään ja mämmin mausteeksi sekä hedelmäjälkiruokiin.
Sopii myös juomien mausteeksi ja ruoanlaitossa lihalle, kalalle ja broilerille. Erinomainen porkkanan mausteena. Antaa hienon maun myös marmeladeille. Arvostele ensimmäisenä tämä tuote.
Valitse koko nähdäksesi myymäläsaatavuus. Tarkista myymäläsaatavuus. Lisää toivelistalle Lisää vertailuun.
Voimakas appelsiininkuoren makuinen pomeranssinkuori soveltuu leivonnaisten maustamiseen. Hyvinkää, Suurmarkkinat 25. Nurmijärvi, Klaukkalan Talvimarkkinat 2. Loppuvuoden juhliin teemakoristeet meiltä! Dobla-suklaakoristeet on valmistettu aidosta suklaasta.
Sen lisäksi että ne näyttävät hyviltä, ne ovat myös herkullisia. Varauduitko jo Halloweeniin, isänpäivään ja jouluun? Toimi heti ja tilaa loppuvuoden juhliin laadukkaat teemakoristeet Doblan sesonkivalikoimasta. See what people are saying and join the conversation. Se on pomeranssi- eli hapanappelsiinipuun hedelmien kuivattua kuorta.
Suuren pensasmaisen pomeranssin oranssinvärinen hedelmä muistuttaa appelsiinia, mutta on maultaan huomattavasti kitkerämpää. Tilaa ruokaostokset helposti kotiovellesi! Kauppahalli24:stä saat aina tuoretta ja laadukasta ruokaa suoraan kotiisi. Tuotteillamme on tuoreustakuu.
Tutustu mausteisiin tarkemmin ja loihdi joulun maut ruokapöytään! Vastaa kyselyyn ja voita liput .
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.