perjantai 3. heinäkuuta 2020

Samsung pyykinpesukone takuu

Samsung pyykinpesukone takuu

Takuutietoa kuluttajille. Samsungin rajoitettu valmistajan takuu. Tarkista, että kuljetuspultit on otettu pois koneen takapuolelta.


Samsung pyykinpesukone takuu

Voit kokeilla heiluttaa konetta varovasti nähdäksesi, seisooko se jykevästi. Tarkista myös, että jalat ovat pyöritetty oikean pituisiksi. Welcome to SAMSUNG Finland. Ensin vienoa naksetta ja nyt ei linkoa enää ei. En kyllä osta enää kyseisen firman kännyköitäkään, suututtaa tuollainen.


Hyvä tilavuus ja monipuoliset pesuohjelmat. Huolto, takuu ja tuki - täältä löydät tietoa huolloista ja laitteiden käytöstä. Ohessa tietoa siitä mitä tulee tehdä, kun tuote ei toimi toivotulla tavalla. Lähtökohtaisesti olemme olleet koneisiin tyytyväisiä, esim. No samsungin pesukone tuli ostettua erittäin hyvillä takuilla ja toimii kuin unelma.


Edellinen oli upo pesukarhu eikä se rikki vieläkään ole. Rohkeutta ihmiset eri tuotteita kohtaan. Olen huomannut että kaikki outo jotenkin suistaa ihmiset melkeinpä raiteiltaan. Muualla kuin suomessa esim. Huollattamalla laitteesi meillä , laitteen takuu jatkuu normaalisti.


Kaikilla Expert-verkkokaupassa myynnissä olevilla tuotteilla on valmistajan tai virallisen maahantuojan myöntämä takuu. Huoltokutsun televisioille ja kodinkoneille voi jättää . Suurin osa tuotteista huolletaan aina valmistajan valtuuttamassa huoltoliikkeessä. Löydät huoltoliikkeen yhteystiedot joko kuitista tai valmistajan kotisivuilta.


Samsung pyykinpesukone takuu

Mikäli haluat itse toimittaa ostamasi tuotteen huoltoon, voit tuoda sen. Moottori yhdistettynä tehokkaaseen ja energiaa säästävään . Pyykinpesukone alkoi pitää pahaa ääntä lingotessaan runsaan kahden vuoden jälkeen kaupanteosta. Myyjä ja maahantuoja kieltäytyivät maksamasta 1euron korjauslaskua, sillä koneesta oli löytynyt vieras esine. Pesukoneen takuu ei ollut enää voimassa, joten kuluttajalla oli näyttötaakka tavaran virheestä.


Ostettiin juuri kuivaustoiminnolla toimiva pyykinpesukone ja tämä jää tarpeettomaksi. Lisäksi painikkeet saa lukittua lapsilukolla. Tältä sivulta löydät Veikon Koneen Verkkokaupan takuut ja huoltokäytännöt.


Kaikilla Veikon Kone -verkkokaupassa myynnissä olevilla tuotteilla on valmistajan tai virallisen maahantuojan myöntämä takuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.