Tosiaan jouduin lopettamaan viikon vinkit mutta teen satunnaisesti vinkkejä kun niitä keksin! Mulla tuli kiva idea että teen vinkin kuinka tehdä kotona oma Starbucks juoma. Mun mielestä paras Starbucks juoma on Caramel Cream! Make your own caramel frappuccino at home with simple ingredients and a blender. Top with whipped cream and caramel!
Pari päivää sitten olin kaupungilla ja odottelin Eevaan, jonka piti mennä käymään akateemisessa kirjakaupassa.
Menin hetkeksi sisään jo lämmittelemään ja älysin samalla että ekaa kertaa ohi mennessäni, Helsingin Starbucks:in jono oli muutaman ihmisen pituinen! Frappuccinos is one of the reasons we love summer! This recipe was featured on ABC Good . Etenkin kun aurinko porottaa, frappuccino viilentää. Kyseessä on siis Starbucksin tarjoama jääkahvi. Ensi alkuun ajatus kylmästä kahvista ei tuntunut houkuttelevalta, mutta siinä vaiheessa, kun huomasin ryystäväni ystäväni juomaa kaksin käsin, päätin itsekin tilata samanlaisen.
Drink Thursday - Starbucks caramel cream (kahvi) frappuccino. Kaakaokahvin lisäksi tämä ohje on ainoa, jossa kahvi maistuu mielestäni jopa hyvälle. Tietääkseni aito tehdään espressoon, eli sen verran vois reseptiä viilata.
Itse en tosiaan kahvista tykkää ja tähän ei sitä tule! Täytyyki kysyä tästä huomenna paikallisessa Starbucksissani. Jenkeissä siis asustelen. Pitää tosiaan tehdä vahva kahvi, eli ohjeessa oleva 2X . Caramel, whipped cream, and cold coffee turn into something amazing. Tarvitset Valinnainen kuppi.
Kylmien juomien kesä jatkuu viileän viettelevillä, kermavaahdolla kuorrutetuilla Frappéilla. Tuote ei ole saatavilla seuraavista ravintoloista: Espoo Friisilä. Do you ever crave one of those delicious caramel frappes from Starbucks or Dunkin Donuts? Well this article tells you how to make one.
Say goodbye to those cravings! Combine all ingredients into blender. Those components are then blended. Make and share this Mcdonalds Caramel Frappe recipe from Genius Kitchen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.