perjantai 15. heinäkuuta 2016

Automaalit värikoodilla

Maston CarColor-järjestelmästä löytyvät yleisimmät autojen alkuperäissävyt. Hae autoosi sopiva automaali. Väri kuin väri spraypurkkiin tai pensselipulloon! Meiltä saat tilattua automaalin aerosolipullossa. Mainitse tilatessa autosi merkki ja värikoodi niin sävytämme värin juuri sinun autoosi.


Automaalit värikoodilla

Edustamamme maalimerkit pitävät jatkuvasti yllä kaavarekisteriä uusien ja myös vanhojen autojen osalta. Mikäli haluat käyttää autosi alkuperäissävyä, niin värikoodi löytyy jostakin päin autoasi yleensä johonkin laattaan merkittynä. Voit kirjautua sisään alla olevalla lomakkeella.


Käyttäjätunnus: Salasana: Rekisteröidy verkkokauppaan Unohditko salasanasi? VÄREISSÄ ON HUIKEITA EROJA! Katso Motipin sivuilta värikoodin perusteella oikea numeroinen koodi ja etsi se listauksesta. Korkealaatuiset Motip Kompakt - automaalit kattavalla valikoimalla eri sävyjä.


Automaalit värikoodilla

Valikoimassa on sekä tavallisia että metallinhohtosävyjä. Sävymaalit ovat akryylipohjaisia. Motonetista laaja valikoima erilaisia automaaleja , erikoisvärejä ja maalaustarvikkeita maalauksen pohjatöihin ja auton maalaamiseen. Eiköhän kaikki automaaleja myyvät puljut sotke sulle paukkupulloon sävyn kun sävyn värikoodia vastaan.


Automaalit spray pullossa Kori, valot, renkaat. Sijainti: Esimerkkejä värikoodeista :1 07B, 1T, AL. Kaikki tarpeellinen auton maalaukseen. Kassi 1 Tallinna, Viro Puh.


Automaalit värikoodilla

Kodulehe valmistamine, kodulehe tegemine - Art media. Tehtaan värikoodit , värikoodien sijainti, värikoodit. Näillä sivuilla löydät kätevästi ajoneuvosi värikoodin. Ole hyvä ja valitse seuraavalta listalta ajoneuvosi merkki ja käytössäsi on tiedot värikoodin sijainnista ja lapun kuvauksesta. Helpoiten värikoodi löytyy auton huoltokirjasta.


Alta löydät kumminkin yleisimpien automerkkien esimerkki värikoodit ja sen yleisimmät sijainnit korista. Suosittelemme aina ottamaan värimallin (esim. bensatankin luukku) mukaan mikäli mahdollista, ellet pääse kyseisellä autolla paikan päälle. Merkkejämme ovat DeVilbiss, ANI, SATA, 4CR, Kovax, . Onko Maali tai -Tarvikkeiden Hankkiminen Ajankohtainen Asia? TUKKU- JA VÄHITTÄISMYYNTI. Autoarta Oy harjoittaa automaalien , tuulilasien ja peltiosien tukku- ja vähittäismyyntiä Seinäjoella.


Valmistamme laadukkaat spraymaalit ja sivellinpullot 1K, 2K ja vesiohenteisista maaleista värikoodin tai värimallin mukaan. Käytössämme on myös värilukulaite, jonka avulla saamme oikean sävyn suoraan esim. Voit toki valita mieleisesi sävyn kattavasta värikarttavalikoimastammekin. Monet autotarvikekauppiaat myyvät automaaleja spray purkeissa, mutta värikoodilistat ovat vain paperi muodossa kaupassa.


Sitten kun menee kauppaan , ei tietenkään sitä haluamaa väriä löydy hyllystä. Sen takia naputtelin oheisen listan Mercedeksen värikoodeista ja linkeistä jolla voi näppärästi tarkistaa . Värimerkkinämme toimii Dupont joka tarjoaa kattavan valikoiman eri pintaamaalivaihtoehtoja lukuisiin käyttökohteisiin mm. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset paikkamaalin tarvitsijat kuin automaalaus- ja kolarikorjausalan toimijat.


Automaalit värikoodilla

Yrityksemme sijaitsee Limingantullissa, osoitteessa Tyrnäväntie 3. Olitpa sitten harrastelija tai ammattilainen, . Tampereen Väripalvelu Oy tarjoaa laadukkaat automaalit , sisämaalit, ulkomaalit, teollisuusmaalit sekä petsit ja lakat niin yksityisille kuin yrityksillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.