perjantai 15. heinäkuuta 2016

Hella ff200

Laadukkaista materiaaleista valmistettu lisävalo on tehty kestämään. Tyylikäs ja nykyaikainen erimallisille ajoneuvoille. Kaikille ajoneuvotyypeille sopiva, valotehoa parantava malli. Comet-sarjassa yhdistyvät ensiluokkainen muotoilu ja erinomainen valoteho.


Asennus mahdollista kaikkiin . Umpion koko noin 14x 1mm , syvyys mm.

Pakkaus sisältää apukaukovaloa, kivisuojat, kiinnitystarvikkeet, johdot, liittimet, releen sekä. Näillä keleillä tähän vuodenaikaan. Ajelin just 1km vesisateessa uudella asfaltilla. Auton keulalla on omat pitkät ja 1ref. Ei sittenkäänn tahtonut riittää.


Olis pitänyt laittaa vielä isommat lisäpitkät, mutta 1ref luku riittäisi, lampun kokohan voi olal suurempi. Note: Dimensions in Millimeters. FF 2Xenon Mounting Instructions.


FF2Xenon Driving Lamp.

Kyllä ne taatusti on lisänä hyvät. Mutta elä hyvä ihminen laita 100w polttimoita, ensinnäkin ne ovat laittomat ja toiseksi ne polttaa umpion peilipinnan rikki. Umpio ei kestä 100w:n tuottamaa lämpöä.


Veikkaisin että kestää 1wattisen jos ei tuntikausii paikallaan polttele. Sisältää kpl valaisimia asennustarvikkeineen. Miten ootte toteuttanut sen pistetuennan em. Onko ainut vaihtoehto porata koppaan reiät niille tuille vai tarviiko niitä tukia nykysäänösten mukaan ollenkaan kun ei noissa lampuissakaan oo paikkoja valmiina? Mitä mieltä muuten ootte noista valoista?


Myydään Hella ff 2Xenon varaosat ja tarvikkeet. FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Extraljus Comet FF 2är ett runt extraljus med stilren design.


Lättmonterad och utmärkt som fjärrstrålkastare. Yritin jo availla, mutta ainakaan ilman voimaa niitä en saanut auki. Johdot ja polttimot ois tarkoitus vaihtaa. Страна происхождения: Румыния.


Статус производства: Производится. Фара дальнего света Comet FF-2бежевая (комплект фары с крышками) Ref.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.