tiistai 26. heinäkuuta 2016

Isovanhempien pukeutuminen ristiäisiin

Miten pukeutua ristiäisiin ? Kauhea stressi tulevista ristiäisistä ! Mitäs mieltä olette siitä, tuleeko isovanhempien. Ristiäisiin vaatteet ja lahja ideoita? Voiko äidin asu olla musta ristiäisissä ? Vinkkejä ja neuvoja ristiäisiin ?

Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Joskus esimerkiksi isovanhemmat ja kummit osallistuvat yhteisen rukouksen lukemiseen. Välimuistissa Samankaltaisia 22. Kun perheeseen syntyy ensimmäinen lapsi, vanhemmat valitsevat lapselle sukunimen.


Sama sukunimi annetaan perheen kaikille lapsille. Se voi olla isän tai äidin sukunimi tai. Lasta pitelevällä on hyvä varata myös . Sain ensimmäisen kerran kutsun ristiäisiin ja nyt on vaateongelma.

Ja tietenkin kengät, avokkaat tai saapikkaat, riippuen säätilasta. Kysymyksiä ristiäisiin liittyen 18. Liian juhlavaa pukeutumista tulee välttää.


Meillä on tapana ollut ristiäisiin viedä jotain pysyvää lahjaa (koru, valokuvakehys tms.) Suvussa on kiertänyt jo useammassa sukupolvessa tapa, että isovanhemmat ostavat hopeiset kynttilänjalan lapselle. Toisaalta taas mun mielestä just joku pehmokirja, vaate tms. Vaikka kastejuhla pidetään usein kotona, sen ei tarvitse laskea pukeutumisen tasoa – onhan kyse juhlasta.


Kastejuhla – pukeutumisetiketti. Siistit pyhävaatteet ja sisäkengät ovat sopiva valinta sekä aikuisille että lapsille. Pukeutuminen kastejuhlaan . Vierailut vastasyntyneen perheen kotiin – vieraat tulevat liian.


Onko jotain mitä pitäisi ottaa huomioon ristiäisiin pukeuduttaessa? Tai se hänen ainoa kauluspaitansa, joka sattui olemaan lyhythihainen vaikka talvella kuuluisi käyttää pitkähihaista. Miehen mielestä me, omassa kodissamme, oman lapsemme ristiäisissä saimme pukeutua juuri kuten halusimme tai vaikka olla vallan pukeutumatta. Oletan kyllä, että miespuolinen kummi (tajuaa) laittaa ristiäisiin puvun päälle (ja naisillakin mielellään vähintään smart casual -vaatetus). Muilla osallistujilla ei ole niin väliä, mutta olisin kyllä aika kummastunut, jos esim.


Näin siis meillä: en oleta, että . Pakilan seurakunnan kastepäivä. Jokainen lapsi on juhlan arvoinen.

Yhdessä voidaan iloita ja voidaan hiljentyä syntymän ihmeen äärelle, joskus myös pohtimaan elämän monimutkaisuutta ja . Tätä olimme itsekin miettineet, että avaisimme tällaisen tilin, mutta raaka totuus on, että tässä elämäntilanteessa ei rahaa pahemmin säästöön jää, joten olikin lottovoitto, että isovanhemmat päättivät tällaisen tilin avata. Lisäksi Eeti sai Herra Hakkaraisen lasten astiaston ja Muumi lusikan ja haarukan. Varmistakaa, että päivä sopii esim.


Jos ette halua pitää juhlia kotona, selvittäkää kirkon tai muun juhlapaikan vapaana . Puuttuu: pukeutuminen MamaMood: Valmistautumista ristiäisiin mamamood. Ostin kokeeksi muutaman uuden mekon Zalandolta, koska en ehdi enkä jaksa kierrellä kauppoja. Haussa oli jotain kevään hempeää väriä, mutta mekkovalikoima on valitettavan suppea vielä tässä vaiheessa vuotta. Tilasin kolme mekkoa, joista kaksi oli pettymyksiä. Verkkokaupan kuvista on niin vaikea.


Prinssin ja hänen vanhempiensa ja näiden uusien puolisoiden lisäksi kuvassa ovat prinssin isovanhemmat , sekä kummit. Liukuvärjätty juhlaväki alkaa vasemmasta. Ruotsin prinsessa Leonorin kastejuhla, ristiäiset , prinsessa Madeleine, kruununprinsessa Victoria. Anna-Lena Ahlström – Kungahuset. Tästä on varmasti monta koulukuntaa, kuinka perhejuhliin halutaan pukeutua.


Minusta ristiäiset , rippijuhlat ja lakkiaiset on kiva pitää pukujuhlina, ainakin lähipiirin osalta. Miehen pukeutuminen oli siis helpolla päätetty ristiäisvaatetustamme miettiessä, hän arpoi hetken laittaako harmaan vai mustan puvun. Meidän suvussa on ollut nimittäin tapana, että ristiäisiin (on siis pidetty vain ristiäisiä ) on kutsuttu vain kummit ja isovanhemmat. Mä en näin ollen ole osallistunut kuin omiin. Illaksi kutsu kaikille mahdollisille kavereille.


Kutsuun käsky pukeutua kauniisti ja kielto tuoda muita lahjoja kuin kuohuviiniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.