torstai 14. heinäkuuta 2016

Kota liesi kokemuksia

Kokemus ystävien mökiltä, todella hyvä pikalämmitin ja varaamme lämpöä l kattilaan joka täynnä vettä, aina viimeisenä riittää ilta pesuihin ja tiskiin :D. Kestävät ja laadukkaat valmistusmateriaalit tekevät liedestä helppohoitoisen ja takaavat pitkän käyttöiän. Savuaukkojen sijoitukset: Tulipesä vasemmalla ja tulipesä . Löytyykö kokemuksia tai näkemyksiä tiilerin uuneista?


Lähinnä kiinnostaisi tiilerin puuhella, pikku-henna. Mökki-projektille joutuu hellan uusimaan lähiaikoina.

Tuo olisi tiilipinnalla hieno ja tyyliin sopiva. Halvempikin kun esim kota - liesi tai warmauunien sofia-hella. Liesi on valmistettu kestävistä materiaaleista.


Muuraus on tehty tulenkestävällä massalla. Kota - liesi olisi kyllä . Metallirakenteisena kamiina on nopea ja. Puuliedessä yhdistyvät ruoanlaitto sekä kokemus takkatulen ainutlaatuisesta tunnelmasta. RaMe- mökkiliesi on myös .

Valurautai- sella liesitasolla ja paistouunilla varustetulla reilumassaisella liedellä on erinomaiset paistomahdollisuudet. Liitinhormin ulkohalkaisija. Puuliesi SVT Special musta-valkoinen vasenkätinen 5kW. Perinteitä kunnioittaen valmistettu liesi sopii niin perinteiseen kuin moderniinkin keittiöön. Puuhellat kestävät isältä pojalle ja kauemminkin.


Itse ostin reilu vuosi takaperin Högforsin valmistaman Siro lieden. Nuohosin sen perusteellisesti ja vaihdoin samalla . Saunakulttuurin syvä tuntemus, yrityksen pitkät perinteet ja innovatiivisuus ovat viitoittaneet tietä saunojien sydämiin. Ulkovaippa on valkoiseksi.


Perinteinen ja tyylikäs puulämmitteinen kamiina, jonka lasiluukun läpi liekit näkyvät kauniisti. Onni oli, kun myyntiin Pirkanmaalla sellainen tuli. Jo kahden tunnin kuluttua myynti-ilmoituksen löytämisestä tapasimme kamiinan myyjän Hakametsän jäähallin pihassa.


Tarkatettuamme kamiinan kunnon . Ammattimies saa hyvästäkin huonon! Hyvin suunniteltu ei ole vielä yhtään tehty! PETEBJ75: Jäsen Jäsen: Viestit: 691: Liittynyt: .

Pyöreäpohjainen kota oli rakennettu männynrangoista ja päällystetty tuohella ja turpeella. Samanlaisia pistekotia oli linnan varustusten sisällä useita kymmeniä. Jokainen niistä oli pystytetty lähelle muurivallia, ja suurimpien edustalla oli luonnonkivistä katettu tulisija. Karkeatekoiset liedet toimivat sekä vartijoiden .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.