torstai 14. heinäkuuta 2016

Iittala pizzalautanen

Pizzatarjotin, Kotipizza, Iittala. Posliinista valmistettu pizzalautanen sopii jokaisen kodin pizzakekkereille. Pizzalautanen on konepesunkestävä ja sen halkaisija on 33cm.


Nyt kuvio koristaa moderneja muotoja viidessä osassa. Esteri-astiastoon kuuluu lautanen (cm), kulho (cm), nostalgiaa edustava tarjoilualusta, kannu (l) sekä yleisöäänestyksessä menestynyt .

Puuttuu: pizzalautanen Arctica - Iittala. Funktionaalisuus sekä monikäyttöisyys ovat Arcticalle avainsanoja. Pohjolan talven ja jään innoittama Ultima Thule on yksi suomalaisen lasimuotoilun ikoneista. Sen orgaaninen pintakuvio tunnistetaan ympäri maailmaa muotoilijamestari Tapio Wirkkalan erehtymättömäksi kädenjäljeksi. Lasi saa elävän pintansa tekniikalla, jossa sula lasimassa hakee muotonsa kaiverretuissa muoteissa.


Paskat Kirppislöydöt paskatkirppisloydot. On siis aito Iittalan tuote, tarrallinen oli meilläkin.

Välimuistissa Samankaltaisia 13. On tosin vuosia vanha, kun lapsuudesta sen muistan. Jiusonium sanoi: Meidän äipältä löytyy myös kyseinen lautanen.


Ilman tarraa tosin, muistan kun itse sen irroitin. Loistava pizzalautanen , kun on niin muodoton ja matala . Vitriini alusta 3x 1mm, tammi, Iittala. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. Designtuotteita oikeaan hintaan.


Iittala Teema lautanen syvä 21cm celadonin vihreä. Heirol pizzalautanen cm. Valitettavasti varastossamme ei ole tällä hetkellä kyseistä tuotetta valitsemaanne määrää. Kaunis kattaus niin arkena kuin juhlanakin? Kummatkin onnistuvat helposti oman kaapin astioilla ja hivenellä mielikuvitusta.


Kauniiseen kattaukseen kuuluvat yhtä lailla erikokoiset posliiniastiat, lautaset, kulhot, lasit kuin aterimetkin. Jos ruokalajeja on monia, kaikkiin on varattava omat astiansa.

Vertaa hintoja ja tilaa heti. Katsotuimmat Lautaset, kulhot ja tarjoiluastiat. Marimekko Siirtolapuutarha, lautanen cm. Stelton Emma, kahvitermos 1 . Vanha soikea lautanen arabian ? Pioni lautanen Oiva Toikka. Teema on yhden Iittalan tunnetuimman, muotoilun mestarin, Kaj Franckin, taidonnäyte.


Syö kotona kuin Italialaisessa pizzeriassa! Norm yhteensä 1Myymälät .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.