keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Lavuaarin pohjaventtiilin asennus

Miten asennat hanan ja pohjaventtiilin pesualtaaseen. Sain aikaisempaan lavuaarin vuoto -videoon tärkeän kommentin jossa käyttäjänimi pededictus2k12. Vetääkö viemäri huonosti tai on kokonaan tukossa? Tämä on varsin yleinen ongelma ja jokainen törmää siihen joskus.


Tässä artikkelissa käsitellään lavuaarin viemärin avaus ja vesilukon puhdistus.

Lopussa on vielä ohjeita, mikäli viemäristä tulee hajua. Sarja sisältää pohjaventtiilin , kiinnitysruuvin ja tulpan. Pesualtaan asennuksen tekee jokainen pikkuhuoltoihin tottunut ihminen. Työhön tarvitaan vain porakone, kiintoavain ja vasara.


Onko allastulppa aina hukassa, kun sitä tarvitset? Unohda irtotulpat, tällä tuunaat vanhan altaan uuteen kuosiin! Kätevä paina-kiinni-paina-auki-pohjaventtiiliosa pesualtaaseen.

Olemme asiantuntijoita yhdellä alueella: kylpyhuone. Pyrimme kehittämään sinne parhaita tuotteita kylpyhuonekalusteiden, ammeiden, suihkujen ja wc- istuinten osalta, pala palalta, kokonaisuutta unohtamatta. Tilaa säästävä keittövesilukko koripohjaventtiilillä ja ylivuotoputkella.


Hajulukon ja pohjaventtiilin välinen putki teleskooppisesti säädettävissä. Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella. Meiltä löydät kaikki allaskalusteet, vesilukot ja pohjaventtiilit yhden katon alta.


Tämä on ahtaan paikan hajulukko asennetaan suoraan mm:n putken sisään ja siihen saadaan liitettyä mm:n putki. Täältä löydät Gustavsbergin asennusohjeet tuotteillemme. Asennusohjeet on jaettu tuoteryhmittäin, että niiden löytäminen olisi helpompaa. Lattiakaivo tulisi pestä 2–kertaa vuodessa. Pohjaventtiilin asennus.


Hommaan menee näillä ohjeilla muutama minuutti. Niiden perusteella näyttää siltä, että meidän venetarvikemyymälöissämme olevat läpiviennit ja pohjaventtiilit taitavat olla tavanomaisia LVI-tarvikkeita,. En myöskään ole vielä varma onko ongelmana asteen mutka ja vaakasuora pätkä heti altaan alla (tekee tilaa vetolaatikolle) vai läpiviennin sijainti).


Huomasin että keittön lavuaarin poistoputken läpi tuli ruuvi ja paskavettä oli valunut roskisten viereen. Materiaali, Kromattu metalli, PP, Silikoni.

Hajulukko (PUM-silikonikalvo) on integroitu pohjaventtiiliin. Yhdistä poistoputkisarjoihin lattia- ja seinäliitännöissä. Teleskooppisten pohjaventtiilien varret mahdollistavat vaakasuoran säädön 205- 3mm.


Mukana tulevan välikappaleen voi helposti asentaa tavalliseen Prevexin vesilukkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.