torstai 14. heinäkuuta 2016

Goldwell soft color ref

Olen tykästynyt Goldwellin Colorance soft color vaahtoihin. Muutaman kerran olen niistä tänne bolgiin kirjoitellutkin. Siitä iloisena yllätyksenä ,sain Goldwellilta pari pulloa uusinta REF sävyä testiin. Sävy on tarkoitettu keltaisten raitojen kirkastamiseen ja taittamiseen, mutta sopii myös kaikkialta . REF sävy on kaikista Goldwellin soft colorance sävyistä tehokkaimmin keltaisuutta taittava.


Vaaleaan pohjaan sillä saadaan viileä sävy: kuva täältä.

Sitten viimeisimpänä uusi ehdoton suosikkini 8N, joka on vähän näitä muita tummempi ja ruskeampi. Tosin kuiviin hiuksiin vaahtoa kyllä kuluu enemmän. Uusin REF -sävy on myös tehokas! Hoitava vaahtosävyte lisää kiiltoa ja syventää väriä. Riittää 5-käyttökertaan.


V: Violetti pigmetti poistaa keltaisuutta. BG: Beige- silver pigmentti poistaa keltaisuutta. REF : Raikastaa raidoitettuja hiuksia. P: Helmiäispigmentti syventää vaalean sävyä.

N: Syventää luonnollisen tumman . Goldwell Soft Color vaahtosävyte on riittoisa ja helppokäyttöinen suoravärjäävä kevytsävyte. Soft Color -vaahtosävytteiden reseptit on uusittu viimeksi puolitoista vuotta sitten, ja niistä tehtiin entistä hoitavampia ja koostumuksesta kermaisempi. Tiedotteen mukaan V (Violet) on suosituin sävy lämpimien sävyjen neutralointiin. BS on Beige-Silver ja REF taas on yhtä kuin Refreshener For . Goldwellin soft color ref ja Kc color mask vanilla,molemmissa näissä on hyvät taittosävyt ja mikä parhainta ne samalla hoitaa hiuksia ja mun hiuksista tuli tosi pehmeät ja sileät. Testasin ensin Goldwellin.


Tunnisteet: Blondit hiukset, Goldwell sof color , Kc color mask, Keltaiset hiukset, Lifestyle, Taittosävyt . Oon värjännyt vaaleeks, niin kumpi väri taittais paremmin keltasuutta, goldwell soft colorin 10v vai REF ? Tota 10v oon käyttäny ennenkin, mut oisko jollain kokemusta tosta. Olen pian värjäämässä hiuksia vieläkin vaaleammaksi, ja pitäisi saada ostettua tuo Soft Color -vaahto (varmaan sävy 10V) taittamaan keltaisuutta pois hiuksista. En kuitenkaan onnistu löytämään sitä mistään!


Espoon Stockalla ei ollut, olisikohan missään muualla Espoossa? Helsinkiin ei nyt olisi aikaa tai rahaa lähteä . Sain nämä tuotteet yhteistyössä Godwellin kanssa jo jonkin aikaa sitten, mutta vasta nyt olen päässyt niitä testaamaan, kun edellinen vaahtosävyte 10V loppui. En osaa sanoa, mistä tykkään eniten, mutta näitä molempia voin suositella, jos uskaltaa tällaisia vaahtoja . Free delivery and returns on eligible orders of £or more.


Read honest and unbiased product reviews from our users.

Lühikirjeldus: Tootekood: SOFTREF. OÜ Ivomark Tammepõllu tee Haabneeme alevik, Viimsi vald Harjumaa tel. The quick and directly absorbing color foam for your salon and your client at home.


GOLDWELL color assortment. Fascinating color after only minutes processing time. For shiny hair easy to comb. Recovery Shampoo från TIGI Bedheads Urban Antidotes-serien ger nytt liv till torrt, slitet och skadat hår. Ditt hår får fukt, styrka och näring och schampot är dä.


Goldwell Professional Colorance Soft Color is a semi-permanent color foam based on direct dyes that produce intensive, vibrant. This product is ideal for.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.