torstai 7. heinäkuuta 2016

Loisteputkivalaisin t8

T- loisteputkivalaisimia kuiviin, kosteisiin, märkiin ja räjähdysvaarallisiin tiloihin. Jokavalo on IP65-kotelointiluokan vesitiivis valaisin kotitalouksien ulko- ja sisätiloihin: autokatoksiin, halleihin, varastoihin, kellaritiloihin yms. Tietoa loisteputkista ja kuinka valitset oikean mallin valaisimeen.


Yleisimmät loisteputket ovat T5- ja T- malleja. Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi. Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa.

Luotettava ja varmatoiminen Airam Tloistelamppu. Airam LED-putki, teho 9W, kanta G1 valovirta 9lm. Pakkauksessa mukana sytytin.


Elektroninen virranrajoitin EEI=A- Salvat ja kattokiinnikkeet ruostumatonta terästä - Kotelointiluokka: IP65. Monipuolisella valaisimella on laaja käyttöalue pysäköintihalleista karjasuojiin. Asennetaan kattoon tai ripustuskiskoon. Värintoistoindeksi (Ra), 80.


LED Tputki on tarkoitettu korvaamaan loisteputket perinteiseillä kuristimilla varustetuissa valaisimissa.

Philips loisteputkilamppua voidaan käyttää olemassa oleviin loisteputkivalaisimiin. Lamppuja on saatavana monen tehoisina ja värisinä. Tilaa uutiskirje, niin saat tiedon parhaista tarjouksista ja uusista tuotteista ensimmäisenä! Lediputkia käytetään pääasiassa T- ja T5-loisteputkien korvaajina G13- ja G5- kantaisissa loisteputkivalaisimissa.


Erityisesti lediputkille suunnitellut valaisimet ovat kuitenkin kätevin ja turvallisin ratkaisu, jos vanhoja valaisimia ei haluta tai voida säästää. Markkinoilla on kahdentyyppisiä lediputkia: . Kirkas ja puhdas valo niin reheviin kasvi- kuin karuihin kivikko akvaarioihin. Paljon sinistä ja punaista aallonpituutta sisältävä makeanveden akvaarioloisteputki. Arcadia Original Tropical.


Erikoiskaupan alennukset! Greenice tarjoaa suurimman valikoiman LED-valaistusta. Korvaa perinteiset loisteputkivalot LED-putkilla. KäyttökohteetYleisvalaisin sisä- ja ulkokäyttöön. AsennusKattoonLiitäntä3xmm² pikaliittimeen.


Kaapelivientejä kpl Ø mm valaisimen yläpuolella ja kaksi Ø mm. Lisää Tuotetietokansioon. Tuotteelle ei enää tarvita sähkönumeroa tai se on poistunut toimittajan valikoimasta.


LED- loisteputki 600mm kirkkaalla suojalla (kirkas muovi).

TLED loisteputki , 18W, PW. LED-putkeen on integroitu mikroaalto liiketunnistin jonka toimintasäde on 5-metriä. Valo sammuu sekuntia sen jälkeen kun liiketunnistimen toiminta-alueelta on poistuttu.


Liiketunnistin toimii myös silloin kun valaisimen suojakupu on paikoillaan. Loistelamppu tai loisteputki on matalapaineinen purkauslamppu. Loistevalaisin koostuu loistelampusta, sytyttimestä ja kuristimesta.


Loisteputkessa on elohopeaa, joka kaasuuntuu sähköpurkauksen vaikutuksesta. Kun nyt joko sähkökentän tai elektronien törmäilyn virittämät Hg-atomit palaavat perustasolle, ne lähettävät . Hyöynnä nopea lähetyksemme ja paras hinta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.