perjantai 8. heinäkuuta 2016

Peilikaappi prisma

Peilikaappi prisma

IP44- pistorasia keskellä- vikavirtasuoja- W loisteputki- FI-hyväksytty- kaksipuoliset peilit- valkoinen pulverimaalattu teräs. Valitse myymälä Tuotetta ei saatavilla verkosta. Varustettu kahdella kaksipuoleisella peiliovella sekä kahdella lasihyllyllä.


Ovissa vaimennetut saranat. Ilman valaisinta ja pistorasiaa olevat peilikaapit ovat muiden kaappien tapaan valmistettu jauhemaalatusta teräksestä. Prisman uutiskirjeestä saat ajankohtaista tietoa kampanjoista, uutuustuotteista, tarjouksista sekä muista eduista!


Kestää hyvin roiskevettä, joten voit asentaa kaapin vaikka suihkun välittömään läheisyyteen. PK-S 5on 5mm leveä. Valkoinen, valoton peilikaappi , jossa kaksi liukuovea. Kaapin sisällä on hyllyt. Peilikaapin mitat ovat leveys 6mm, korkeus 3mm ja syvyys 1mm.


Peilikaappi prisma

Osta tuotteet Kodin Terran verkkokaupasta. Peilikaapit kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin saat edullisesti Bauhausista. Toimivassa kylpyhuoneessa vallitsee rauhallinen tunnelma, kun pyykit ovat poissa näkyvistä sekä pesuaineille ja hygieniatarvikkeille löytyy omat paikkansa, josta ne ovat helposti saatavilla. Peilikaappi viimeistelee kylpyhuoneen tai wc-tilojen ilmeen sekä olemuksen. Laskutila sekä riittävä säilytystila allaskaapin laatikoissa ja peilikaapin hyllyillä takaavat, että kylpyhuoneen säilytys palvelee juuri . Valikoimastamme tyylikkäät peilikaapit kylpyhuoneisiin ja wc-tiloihin eri kokoisina.


Kylpyhuonekalusteet Byggmaxilta. Hanki laajasta valikoimastamme tyylikäs peilikaappi valolla tai ilman tukemaan kylpyhuoneesi . Polaria-valaisinpeilikaapeilla saa tyylikkäästi valoa ja käteviä tilaratkaisuja kosteisiin tiloihin. Valaisinpeilikaappeja on saatavilla eri levyisinä, led- tai loistevalolla. Valolla varustettuja peilikaappeja , eli valaisinpeilikaappeja, . Kotimaiset Polaria valaisinpeilikaapit valmistetaan jauhemaalatusta teräksestä ja soveltuvat ominaisuuksiltaan erinomaisesti kosteisiin tiloihin. Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan.


Peilikaappi prisma

PEILIKAAPPI CUADRO LED- VALOLLA VALKOINEN. Mikä on asiakasomistaja tai omistaja? Myydään täysin käyttämätön Tammiholman allaskaappi T-Lux PV (ovh 199e) hintaan 150€. Yksiovinen peilikaappi on valmistettu kosteudenkestävästä, valkoiseksi pinnoitetusta P5-luokan lastulevystä. Ovessa on peilit molemmin puolin.


Oven kätisyyden voi valita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.