perjantai 8. heinäkuuta 2016

Frozen synttärikutsu

Frozen synttärikutsu

Lumen säihkettä, turkoosin ja hopean viileyttä, ystävyyttä ja jännitystä – näin luodaan jäisen seikkailun syntymäpäiväjuhlat! Aloita suunnittelu Tutustu työkaluun . Harvoin juhlavieraiden vaatetus sopii niin hyvin kattauksen ja koristeiden väreihin kuin tänään ;) Ideoiden kerääminen Elsa-juhlia varten on ollut helppoa, niin monessa blogissa on jo . Oma sairastamiseni karsi suuruudenhulluimmat ideat, ja lopputulos oli hieman kotikutoinen. Lapsen mielestä synttäreissä oli kuitenkin taikaa ja kimallusta ja jäätä ja kaikkea ihanaa.


Frozen synttärikutsu

Katso huurteiset juhlaideat Juhlahumun blogista. Hän halusi siis Elsa- syntymäpäivät. Aloitimme syntymäpäiväkutsujen teolla.


Nelivuotias sankari kutsui neljä parasta ystäväänsä prinsessakutsuille. Näihin pakkaspäiviin sopivalla aasinsillalla voisin laittaa muutamia kuvia meidän elokuisista pakkaskesteistä. Tästä tulikin pidempi blogitauko kuin olin ajatellut. Paljon on kuitenkin tapahtunut tässä välillä ja on monenlaista kerrottavaa. Kävin silmien taittovirheleikkauksessa ja katselen maailmaa nyt ilman silmälaseja.


Frozen synttärikutsu

Ehdimme myös juhlia esikoisen 6-v synttäreitä sekä sukulaisten voimin . Puuttuu: synttärikutsu Tulostettavat ilmaiset kutsukortit netistä - birgitmummu birgitmummu. Välimuistissa Samankaltaisia Kutsutekstimalleja. Pojalla on ollut kertaalleen Hoplop, mutta ei sinne mitään koko luokkaa ole kutsuttu, eikä tarvitsekaan. Yleensä 5-kaveria on saanut kutsua.


Korvakorut myös houkuttelevat kovasti ja niistä ollaankin nyt paljon puhuttu, katsotaan sitten synttärien jälkeen uskaltaako Pinja jollain . BR:ltä löydät kattavan valikoiman tarvikkeita lasten syntymäpäiväjuhliin – Ilmainen toimitus, jos ostat yli eurolla! Osta verkkokaupasta ja vaihda myymälöissä. Lastenkutsut, synttärit , kasvomaalaus, ohjelmaa. Onnistuneet ja ikimuistoiset synttärit vaativat ehkä pikkuisen etkäteissuunnittelua, eikä rahaakaan tarvita paljon, jos osaat vain käyttää mielikuvitustasi, ja teet itse.


Keskiviikkona oli vuorossa syntymäpäiväjuhlat tytön päiväkotikavereille. Tämä olikin ensimmäinen kerta, kun kaverisynttäreitä järjestettiin. Frozen (ylläri) teemaiset synttärit.


Kimmo puolestaan leipoi frozen kakun sekä osti Lidlistä kinkku croisantteja. Vaikka muutama ärräpää tais tuon frozen kakun kanssa myös tulla. Tärkeintä kuitenkin, että haluaa yrittää miellyttää neidin toiveita.


Frozen synttärikutsu

Viikon päästä on vielä juhlat osa kun vieraana on minun sukulaisia. Sit alkaa olla neidin synttärit. Monster High Frankiestein €, Iso Little Pet shop €, Iso Monster University €, Monster University neliö €, Monster University pyöreä €. Jollyroomista löydät kaiken tarvitsemasi lastenjuhlien järjestämiseen.


Meiltä löydät paperilautaset, muovimukit, pöytäliinat, ilmapallot, lautasliinat, kutsukortit, karkkipussit ja kaikki muut tarvikkeet lasten lempihahmoilla koristeltuna. Prinsessa pieni täytti vuotta. FROZEN -kutsukortit ja -kirjekuoret.


Kirjoita synttärikutsut kortteihin, joita koristaa hassun Olaf-lumiukon kuva. Jos kadut ostostasi, sinulla on 365 . Jos haluat katsoa, miten Sagan synttärit sujuivat vuosi sitten, niin kurkkaa tänne, silloin oli kakku vähän erilainen: link. Ne tosiaan olivat keijukais- synttärit :) Pikkutytöt ovat kuin keijukaisia tanssiessaan ja muutenkin.


Löydä tämä ja muuta käyttäjän hennakallionpaa taulusta Kakut. Lasten synttärit ovat hienoja liikunnallisia elämyksiä lapsille. Mieluisaan teemaan toteutettu monipuolinen synttäriohjelma on. Meidän kertikset ovat korvallisia, joten en viitsinyt niitä käyttää enkä uusia ostaa. Muffinivuokiakaan ei ole.


Piti keksiä jotain muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.