tiistai 6. joulukuuta 2016

Color mask platinum

Color Mask -tehohoidon sisältämät B5-proteiinit ja keratiinijohdannaiset rakennepaikkaavat hiuksia tehokkaasti. Tehohoito elvyttää värikäsiteltyjä hiuksia ja saat hetkessä takaisin vastavärjättyjen hiusten hehkun ja kiillon. Color Mask - tehohoito ylläpitää ja syventää olemassa olevaa hiusväriä, mutta halutessasi voit myös . Virkistää hiusväriä, lisää kiiltoa ja antaa hopeisen vivahteen sekä neutraloi lämpimiä sävyjä.


Elvyttää auringon, meriveden sekä lämpö- ja . Itsessään nuo color maskit on aika tehottomia, jos ei oo vaalea ja huokoinen pohja.

Värjäämättömään hiukseen ne ei tartu oikeestaan ollenkaan. Pearlilla taittaa enemmän vaaleanpunaiseen, Platinumilla tulee viileämpi lopputulos ( mutta ei harmaa kun siinäkään ei älyttömästi pigmenttiä ole). Biozelliltä voin suositella sitä . Color Maskin vaaleilla sävyillä ( Platinum ja Pearl) on helppo taittaa pois vaaleiden hiusten keltaisuutta. Tummilla sävyillä saat helposti erilaisia ruskean vivahteita tummiin hiuksiin. COLOR MASK VANILJA EMMI HAGMAN.


KOKEMUKSIA: Tuote oli todella helppo levittää ja vaivaton . Avainsanat: color mask color mask graffite color mask kokemuksia kc professional miten keltaisista pidennyksiä saa vaalennettua.

KC Professional Color Mask sävyttävä tehohoito ylläpitää värjättyjen hiusten sävyn. Olen aiemmin piristänyt luonnonväriäni ruskeilla Color Maskeilla, mutta sarjan muut sävyt olivat minulle vieraita. Syksyn aikana testasin pitkään sarjassa olleen värin (Silver), uuden värin (Pearl) sekä . Mä käytän hoitoaineena Color Mask – Platinumia. Sitä kampaajani suosittelee. Ei se kyllä kauhean tehokas ole, mutta ehkä se jotain auttaa.


Fudge olis tehokas, mutta olen sen verran kemikaalikammoinen, että en halua käyttää shampoota, jonka inci-listassa on cocamide dea. Ja toiseksi myöskään siksi, . Toisena paketista paljastui Color Mask shampoo ja tehohoito Platinum -sävyssä. Platinum -shampoo on aivan uusi laajentuneen Color Mask -perheen jäsen ja Platinum -hoitomaski puolestaan tuttu jo vuosien ajalta vanhalla Silver nimellään.


Myös joidenkin muiden tuttujen maskisävyjen nimet ovat viime . Color Mask on erinomainen tuote pidentämään hiusvärin kestoa kampaamokäyntien välillä – saat hetkessä takaisin vastavärjättyjen hiusten hehkun ja kiillon. Eli moni teistä on varmasti kuullut näistä Color Mask -tuotteista! Kc professional Color Mask - Platinum 200ml Saatavilla. Mulla oli hiusten suhteen ollut jo pitkän aikaa. Ensin myyjän suosittelemana ostin Sokokselta tuon pikkupurkin sävynä Platinum , mutta käytön jälkeen en huomannut muutosta mun hiuksissa.


En tiedä pidinkö silloin sitä liian vähän aikaa . Но просто рассматривать наверное, надо было раньше и подороже Тоники) В Летуале на распродаже был жадно хапнут, ах, а надо было - цвет этот разбирают, тюбик PLATINUM.

KC Color Mask Platinum 200ml. Antaa hetkessä kiiltoa ja loistoa. Sävyttävä naamio - hopea. B5-provitamiini ja keratiini hoitavat hiuksia sisältäpäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.