tiistai 13. joulukuuta 2016

Italialainen pasta carbonara

Päätä itse kummasta pidät enemmän? Yksi elämän parhaimpia asioita on reseptien vaihtaminen ystävien kesken. Itse suosittelen tietenkin kokeilemiani ja saan vastalahjaksi ystävieni hyväksi havaitsemia reseptejä.


Vastikään sain se aidon ja oikean italialaisen pasta Carbonaran reseptin ja tässä nyt sekin omatekemänä. Pasta carbonara on italialainen klassikko-ohje, jonka valmistaminen on todella yksinkertaista ja nopeaa.

Carbonaran ohje on varmasti yksi eniten keskustelua aiheuttavista italialaisista pastaohjeista. Siitä löytyy monenlaisia versioita, mutta roomalaiseen tapaan valmistettuun versioon ei tule kermaa eikä . Tämä maukas pasta on lisäksi helppo ja nopea valmistaa. Tämä on nopea ja maukas pasta, jonka teet vartissa.


Se ei ole nätti niin kuin mikään aidoista italialaisista pastoista. Hyvät naiset ja herrat, tässä se on: Täydellinen pasta carbonara. Pelkistä keltuaisista tehty carbonara on kuitenkin kuivahko, vaikka joukkoon sekoittaisi myös pastan keitinvettä.

Rummo on perinteikäs italialainen pastamerkki, jota on tuotu Suomeen pienessä mittakaavassa noin vuoden ajan. Reseptillämme valmistettu carbonara vie kielen mennessään! Nimi Carbonara viittaa kivihiilikaivoksilla työskenteleviin miehiin, joille pippurinen pastakastike oli oivallinen lounas.


Carbonara-kastiketta on kuitenkin helppo maustaa halutessaan myös oman maun mukaan - esimerkiksi sinihomejuustolla. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että aidon ja oikean Pasta Carbonaran reseptin löytyminen tuntuu olevan kiven alla – kermallahan ei oo mitään asiaa siihen! Carbonara on aina ollut yksi mun lempiruuista – joskaan ei sieltä terveellisimmästä päästä.


Italialaisten kavereiden ja reseptien ansiosta pystyin . It lurks there, beckoning, batting its eyelashes on Italian menus. Do you ever make it at home? Seems easy enough, right? Herkullinen pasta carbonara saa makunsa pekonista, kananmunasta, valkosipulista ja kermasta. Muista jättää napakaksi – al dente.


Kuutioi possu isolle pannulle ja lorauta oliiviöljyä perään. Käristä possua nätisti pinnoista. Possusta irtoaa reilusti rasvaa, poista liika pannulta esim.

Sekoita sillä välin kastike kahdesta . Find this and many more recipes with pictures on the. Spaghetti carbonara : a great Italian pasta recipe. You will be truly missed.


X The legendary Antonio Carluccio finally makes his debut on Food. Leikkaa pekoni suikaleiksi. Paista niitä paistokasarissa keskilämmöllä minuuttia.


Valuta ylimääräinen rasva pois ja siirrä kasari pois levyltä. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää kerma ja puolet juustoraasteesta.


Valuta keitetty pasta siivilässä ja siirrä se paistokasariin . This is just how my Italian mother in law makes Carbonara and how I make it for friends and family at home! Serves Serves (good portions). Parmesan cheese (or aged pecorino) freshly grated .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.