keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Jalallinen tuuletin

Pyörivä ja kääntyvä puhallinosa. Oskilloiva lattiatuuletin 45W Oskilloiva lattiatuuletin, jossa kolme puhallusnopeutta ja korkeussäädöllä oleva jalka. W kolmiportainen tehonsäätö käyttöjännite: 230V h. Tuotteella on vuoden takuu. Tuuletin laittaa sisäilman liikkumaan ja saa sisäilman tuntumaan miellyttävän viileältä. Sisätilat lämpenevät erityisesti kesällä, mutta myös muina vuodenaikoina voi olla tarvetta saada ilma liikkeelle sisätiloissa.


Jalallinen tuuletin

Laajasta tuuletinvalikoimastamme löydät niin pienet kuin isotkin tuulettimet. Meiltä löydät USB- tuulettimet , . Uudet Dyson Cool tuulettimet on suunniteltu hiljaisemmiksi ja energiatehokkaammiksi - ja silti tuottamaan tehokasta ilmavirtaa. Ilmaa kiihdytetään tuulettimen renkaan läpi ja se imee mukaansa ympäröivää ilmaa. Tästä syntyy pehmeä, mutta tehokas ilmavirta. Uudelleenmuotoillut ilmakanavat vähentävät turbulenssia jolloin . Vaaka-, pysty- ja planetaarinen oskillointi.


Yö-toiminto ja automaattinen nopeuden vaihto. Digitaalinen lämpötilannäyttö. Laadukkaat tuuletinsiivet takaavat tehokkaan . Tuuletin – lattia-, torni-, tai pöytätuuletin tuo helpotusta kuumiin päiviin tarjoamalla viileää ja raikasta ilmaa eri puhallusnopeuksilla, kääntyvänä tai paikoillaan.


Jalallinen tuuletin

Löydät meiltä tuulettimet tarpeisiisi eri malleina ja eri teholuokissa, aina edullisesti. Myös kätevästi verkkokaupastamme. Tutustu jatkuvasti kasvavaan valikoimaan.


Yhden kesän ollut käytössä. Klarstein Touchstream jalallinen tuuletin W kaukosäädin. Standardin toimitus - työpäivää. Lataa EU-tuoteseloste (PDF).


Concept Full Metal Blizzard jalallinen tuuletin kromattu W edullisesti Electronic-Star. Valittavanasi on kolme nopeutta, oskillaatio, kallistuskulman ja korkeuden säätö. Laadukas ja hiljainen tuuletin kesähelteisiin tai talviaikana lämmön siirtämiseksi alaspäin. Jalallinen RAM tuuletin on tukeva, luotettava ja hiljainen. Valikoimastamme löydät pöytätuulettimet, kattotuulettimet sekä valolla että ilman, jalalliset lattiatuulettimet, pylvästuulettimet ja seinätuulettimet.


Kaikki tuulettimet ovat erittäin laadukkaita ja monet on . Osta Lattiatuuletin helposti Tokmanni-verkkokaupasta. DYSON Tuuletin Air Multiplier AM- harmaa. Dysonin Air Multiplier AM- harmaa on uuden sukupolven tuuletin!


Jalallinen tuuletin

Nauti raikkaasta ilmasta Techwoodin jalallisen TVE--tuulettimen avulla. Ly9zdGF0aWMwLnZlcnRhYS5maS9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC83LzUva2xhcnN0ZWluLXRvdWNoc3RyZWFtLWphbGFsbGluZW4tdHV1bGV0aW4tMzUtdy1rYXVrb3NhLWRpbi02NDMxNDA3NS5qcGc = .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.