tiistai 13. joulukuuta 2016

Keepcup tampere

Mokkamestarit tarjoaa Verkatehtaankadun myymälästä kahvi- ja teeannoksista -,50€ alennuksen, kun otat annoksen mukana tuomaasi mukiin. KeepCupeja myydään ilmeisesti ainakin KaffeCentralenissa, mutta sillä asun Tampereella , tulisi hakumatkasta hieman liian pitkä. Jossakin vaiheessa Linnan Sodexo myi KeepCupeja, mutta nyt en ole nähnyt sielläkään.


Onko kenelläkään tietoa, mistä voisi tuollaisen kupin Tampereen suunnalta saada? Pikahaku: Sivun yläosan hakulomake hakee tuotteita etsimällä annettuja hakusanoja kaikista tuotteen kentistä.

Tarkennettu haku: Tarkennetun haun avulla (viereinen lomake) voit hakea tuotteita tarkemmilla hakukriteereillä. Voit kohdistaa hakusanat tietyille tuotteen kentille. Tuotteen nimi kentässä voi käyttää . Tästä on kyse: KeepCup Brew.


Viimeaikoina olen kanniskellut mukanani ruokaa ja rompetta, jotka ovat ajaneet tilanteisiin, joissa minulta on odotettu kauppapuheita. Episodi Juustoon palaan myöhemmin, mutta ensin kerron Kohtaus KeepCupista. Näin se meni eilen ravintola Telakalla: – Moi, meillä olis . Reviews Realy love this place.

A lot of very tasty vegan options,. Tässäpä sinulle tyylikäs, 3ml:n vetoinen Joco-kahvikuppi, josta kahvi maistuu kahvilta - ei mukilta. Lasinen Joco-kahvikuppi on tyylikäs, ympäristöystävällinen ja silmää hivelevä valinta.


JOCO - JOS MAKUHERMOSI SAISIVAT VALITA Filosofi. Tervetuloa Ruohonjuuren verkkokauppaan! Meiltä laadukkaimmat, luomulaatuiset superfoodit, luonnonkosmetiikkatuotteet ja lisäravinteet terveytesi tueksi. Marilyn pitäköön timanttinsa, kyllä tytön paras ystävä on KeepCup.


Ainakin maanantaiaamuina. Nyt on pakko esitellä teille jotain, mikä on selvästi parantanut mun ja mun työpaikan siivoojien elämänlaatua. KeepCup , tai kannettava muki, niinku yksi mun työkaveri sanoi. Mä oon kaffi-ihmisiä, ilman säännöllistä kofeiinia nukahdan pystyyn. Mutta aina ei oo aikaa jäädä kahvihuoneeseen . Sunnuntaina Designtorilla pyöriessäni ratkaisu ongelmaani oli nenäni edessä -ja ratkaisun nimi on KeepCup.


KeepCup on muovia, joten kyseessä ei siis ole termosmuki, ideana onkin se, että näihin standardikokoisiin mukeihin voi pyytää kahvin mukaansa vaikkapa kahvilasta. Muki on äärimmäisen tiivis, . Kaffila on mun suosikki Tampereella !

Täytyypä käydä kans ostamassa tollanen keep cup :-) Vastaa. Mä niin allekirjoitan tuon, meen aina just tuonne kaffille, jos oon yksin liikenteessä! Se on niin kotoisa, et siel on kiva olla ilman seuraakin.


KeepCup to niesamowite kubki, które zostały stworzone z myślą zmniejszenia zużycia kubków jednorazowych, a tym samym ochrony środowiska. Celem tej australijskiej firmy jest zachęcanie do korzystania z produktów wykonanych ze szkła oraz tworzyw sztucznych, które są trwałe i odpowiednie w kontekście pozytywnej . S myšlenkou ekologických hrnečků na kávu přišli dva bratři v Austrálii, kteří si založili kavárnu Bluebag v Melbourne. Your e-mail address will not be linked to your survey responses.


Lista produktów producenta KeepCup.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.