Ehdottomasti parasta on jos on jäänyt makaronia yli on se seuraava päivänä kun sen paistaa paistinpannulla, sekaan voi laittaa kastikejämät, vaikkapa purkin ananasta tai he-ma-pa tai muita pakastevihanneksia. Helppoa ja todella herkullista. Joskus on oikein tahallaan tehty liikaa . No, onneksi ainakin kananmuna on terveellistä ja halpaa.
Seuraavaksi perunaa ja kananmunakastia.
Kaada kastike tasaisesti makaroneille. Paista 2asteessa uunin alaosassa noin minuuttia. Tarjoa ruoan kanssa ketsuppia. Voit muunnella ruokaa monella tavalla.
Lisää kastikkeeseen esimerkiksi jotain seuraavista: kinkkusuikaleita, paistettua sieni-sipuliseosta, kasvissekoitusta tai kylmäsavukirjolohta ja tilliä. Keitä makaroni ohjeen mukaan. Riko kananmunat kuppiin ja lisää joukkoon suolaa ja grillausmaustetta, sekoita niin että munien rakenne rikkoutuu.
Paista makkarat kuumalla pannulla niin, että ne saavat mukavasti väriä.
Lisää kananmuna seos joukkoon ja paista kunnes kananmuna on valmista, samalla . Alkuperäinen kirjoittaja. Taidan paistaa ne kun en ole velli-ihmisiä ollenkaan eikä ole mikroakaan. Kyllä ne tuossa pöydällä yön yli säilyy ja paistan aamiaiseksi. Laita uuni lämpiämään 2asteeseen.
Jatka kerroksia, kunnes kaikki ainekset on käytetty. Sekoita maito ja munat keskenään. Parasta makaronimössöä tulee, kun keittää tummaa makaronia , paistaa jauhelihaa ja kesäkurpitsaa!
Sitten kaikki vaan sekasin ja vielä raejuustoo ja sweet chili soossia nomnom. Tuo seuraavan päivän satsi on aina se ehdottomasti parhaiten . Oma lempiruokani on makkaramakaroni, eli makaronia ja lenkkimakkaran paloja. Myös pyttipannu, perunamuusi sekä mummon perunalaatikko ovat erittäin hyviä. Parhaat mausteet: turun sinappi ja meksikolainen sekä tavallinen ketsuppi.
Kyllä meillä ollaan paistettu jämäspagettia monet kerrat. Usein mieheni jopa pyytää vartavasten. Pitkä makaroni on nimeltään bucatini.
Italiassa spagetti paistetaan pannulla ja joukkoon lisätään kananmuna.
Makaroni on ontto , spaghetti ei. On muuten hyvää, eikä spagetti kuivu, . Liha- sipuliseoksen lisään kattilaan, jossa voi helposti . Makua mössöön saa halutessaan lisäämällä joukkoon ruokakermaa ja chilijauhetta. Silppua sipuli ja paista sitä jauhelihan kanssa pannulla. Kun liha on kunnolla ruskistunut, siirrä se sivuun odottamaan. Sulata voi pannulla, lisää siihen jauhot ja anna niiden turvota sekä ruskistua hieman.
Lisää voi-jauhoseokseen vettä (tai lihalientä) . Koska en ikinä malta tehdä reseptejä täysin ohjeen mukaan, lisäsin laatikkoon vielä sipulin kanssa paistettua Härkistä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.