perjantai 9. joulukuuta 2016

Peurunka mökit

Peurunka mökit

Peurungassa majoittuvat matkailijat, perheet ja ryhmät hotellissa, mökissä tai loma-asunnossa. Laukaa vuokramökit , majoitus ja aktiviteetit. Tutustu valikoimaan ja varaa omasi heti! Nettimökistä löydät juuri sinun lomallesi täydellisen majoituksen.


Peurunka mökit

Löydä ainutlaatuisia majoituspaikkoja paikallisten majoittajien luona 1maassa. Airbnb – kotona kaikkialla. Lähin kaupunki on Jyväskylä, jonne on vain noin puolen tunnin ajomatka. Kaikki kuusi mökkiämme sijaitsevat Keski-Suomessa, Keitele-Kanavan varrella Laukaan Kuusassa hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä.


Vuodepaikkoja on yhteensä n. Mökit ovat valmistuneet v. Meiltä voit lainata veloituksetta mm. Maisemat ovat vaihtelevia - harjuja, vanhoja metsiä, järvimaisemia ja soita. Jyväskylän Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK yhdistykseltä on varattavissa huoneisto Peurungan Peurantähdestä. Huoneistoa vuokrataan ensisijaisesti omien jäsenten käyttöön, mutta myös RKL:n jäsenmaksun maksaville jäsenille henkilökohtaiseen perhekäyttöön. Edelleenvuokraus on kielletty.


Peurunka mökit

Erinomainen valinta messu ja kongressivieraille. Mökki , mökit , pitopalvelu, elämyspalvelu, vene- ja lentotaxi käytössäsi sopimuksen mukaan. Kotileipomo Riihipellon Leipäpuu: Tilauksesta ateriapalvelu, leivonnaisia arkeen ja juhlaan.


Huvipuisto Nokkakivi: Nostalgiaa ja aitoa vanhan ajan amerikkalaista huvipuistotunnelmaa. Ranta avautuu länteen, ilta-aurinkopaikka. ABC-Hirvaskangas-keskus sekä Spektri- kauppakeskus, joissa mm. Ratsastusmahdollisuus km. Palvelut kävelymatkan päässä, Häkärinteet km, Laajavuori km, Peurunka km, Tikkakosken lentoasema km, Revontuli Golf km, Vaajakoski km.


Lyhin varausaika vrk, vaihtopäivä A-kaudella perjantai. Joulu, uusi vuosi ja juhannus myydään vain perheille. Kohteen pinta-ala neliömetriä ja vuodepaikkoja: kpl. Peurunka is located in Laukaa, the middle of Finlan only about km from Jyväskylä katso vapaat ajankohdat kohteiden tiedoista.


Peurungan liiketoiminta on kasvanut viimeisten vuosien aikana ja etsimme alan huippuosaajia joukkoomme. Kylpylähotelli Peurunka sijaitsee Keski- Suomessa, Laukaassa, n. Hotelli, ravintola ja kokouspaikka, kalastusta, thaimaalainen keittiö. Monipuolinen, ympärivuotinen vapaa-ajan keskus ja kylpylähotelli.


Uimahalli, golf-kenttä, keilausrata, tenniskenttiä, tanssia. Mökkimajoitusta, tiloja kokous- ja koulutuskäyttöön, saunat. Lomamökkejä ja huviloita myös ympärivuotiseen käyttöön Mataroisjärven rannalla. Se on kymmenelle hengelle ja 1neliötä. Ystäväporukalla olen muuten ollut tuolla Peurungan mökissä.


Oli kyllä viehättävä paikka, mutta arvelen että koiria ei sinne saisi viedä. Sama juttu oli noissa Villi lapin . Etsi hotelleja netissä läheltä maamerkkiä Peurunka Spa and Water Park, Suomi verkossa. Hyvä saatavuus ja erinomaiset hinnat.


Peurunka mökit

Varaa netissä, maksa hotellissa. FWorld Championship Peurunka , tiedote. Varsinainen maailmanmestaruusosakilpailu Peurunka FGP käynnistyy sunnuntaina 12.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.