keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Risella riisipuuro uunissa

Mittaa vuokaan puuroriisi ja suolaa makusi tuntuma. Tarjoa sokerin maidon ja kanelin kanssa. Riisipuuron voit valmistaa myös uunissa.


Risella käyttää puuroriisiin ainutlaatuista riisilajiketta, minkä ansioista riisi käyttäytyy ylivertaisesti puuroa valmistettaessa. Kypsennä uuniriisipuuroa uunissa 175°C:ssa noin tuntia.

Voiteluun: voita tai margariinia. Sekoita puuroa muutaman kerran kypsennyksen aikana. Anna uuniriisipuuron vetäytyä hetki . Pohjaanpalamisen vaaraa ei ole ja aikaa vapautuu vaikka lempikirjallesi.


Maitopohjaiset puurot valmistuvat uunissa kätevästi ilman pohjaanpalamisen vaaraa. Uuniriisipuuro maistuu marjakeiton, maidon ja voinokareen kera. Valmista seuraksi hehkuva glögikeitto.

Kuinka saatte riisipuurostanne kuohkeaa ja pehmeää? Kannattaako se valmistaa uunissa vai hellalla? Itse olen yrittänyt muutaman kerran sitä uunissa. YÖN YLI MUHINUT UUNIPUURO dl riisiä tai ohrasuurimoita litra täysmaitoa 1½-tl suolaa muutama nokare voita. Tiputa pinnalle muutama voinokare.


Laita kaikki ainekset uunivuokaa. Anna hautua yön yli (tuntia) 1asteisessa uunissa. Katso myös uusittu versio tästä ihanasta puurosta! Peter The Rednouse Reindeer.


Sitten kun puuro on valmista niin suolaa. Risella -pussin ohjeen mukaan, eli laitetaanko siinä n. Näin kävi tänään, kun yritin muistella, miten kerroskattilalla tehtiinkään riisipuuroa. Kätevästi, sen tiesin, sillä viime talvena keittelin puurot kymmeniä kertoja kerroskattilassa. Ihmismieli vaan näemmä siivoaa aivoista turhat tiedot pois, kun sinne . Kalorit jakautuneet (E ).

Anna puuron olla vielä uunissa noin min. Halpaa ja helppo tehdä varsinkin jos tekee sen uunissa. Puuroriisi tumma ( Risella ). Hautuu uunissa itsekseen. Tein tänään luumuriisipuuroa.


Se on muutoin samanlainen kuin tavallinen uunissa tehty riisipuuro (ohje Risella pussissa) mutta laitoin sekaan vajaa . Kvinoasta on moneksi - sopii vaikkapa burgeripihvin raaka-aineeksi Blogin puolella nyt resepti näihin ja Risella tarjoamia tuotenäytteitä jaossa! Käy samalla lukemassa ohjeet Instagram-kisaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.