torstai 16. helmikuuta 2017

Alumiini turkkilevy 5 mm

Kaikki varastossamme olevat alumiinilevyt ovat ns. Kyseisestä levystä käytetään useimmiten arkikielessä nimitystä turkkilevy. Turkkilevyt ja muut nystyrälevyt soveltuvat esimerkiksi kohteisiin, joihin tarvitaan liukastumista estävää pintaa. Alumiinilevy on mainio valinta moneen . Lajittele, Hinta: halvin ensin, Hinta: .

Laaja valikoima alumiinia , eri laatuja ja kokoja. Nopeasti varastosta teollisuudelle, koneiden huoltoon ja korjaukseen, konepajoille, yksityisille. Tämä alumiininen turkkilevy on tehty kovaa käyttöä . Kestävä alumiinilevy five bar -kuvioinnilla.


Tämä todella jykevä turkkilevy sopii erinomaisesti kohteisiin, joihin tarvitaan liukastumista estävää pintaa. Vinkkejä kuka myy alumiinistä turkkipeltiä? Erivahvuisia alumiini - ja rosterilevyjä sekä turkkipeltiä suoraan varastosta!

ISOT ERÄT - PYYDÄ TARJOUS! Toimitusaika noin vk tilauksesta. Saatavilla useita kokoja ja paksuuksia! Nakorauta Oy on vanhan ajan rautakauppa, joka palvelee asiakkaitaan aina Ruotsiin asti.


Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme ja ota yhteyttä! Kynnyspelti alumiini leveys 80mm. Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Valitse osamaksuaika: Tämä laskuri näyttää vain esimerkkilaskelman.


Lopullinen laskelma näkyy laskulla . Näitä emme voi paloitella. Sitä muuta ainetta pitää olla niin paljon, että tulee painava silta, jos kansi on 3- mm :n alumiinia. Ruostumattomat ja haponkestävät.


Myös sileät alumiinilevyt. Hinta on kai jotain 500€ nurkilla, en tiedä vielä tarkkaan. Valettu levy Alca-Plus, Alca , Alca-Max: paksuus: 6.

Ruukin Pural-pintaiset pellit kaikissa RR väreissä. Harjattua RST levyä löytyy 6mm 8mm ja 25mm paksuuksilla. Eloxoitua alumiinia 5mm paksuisena levynä.


Purku asiakkaan pihassa asiakkaan välineillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.