keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Hellapoliisi kirja

Helsingin noutomyymälästä. Lähetetään 1‑arkipäivässä. Kirjan resepteissä leivotaan ihania leipiä aamiaispöytään, lounaskeiton seuraksi ja muuten vaan herkutteluun.


Mutta mitä muuta leivästä sitten voi tehdä? Kaupan valmiit tai itse leivotut leivät sopivat .

Kirja sisältää yli 2kuvallista reseptiä arkeen ja juhlaan. Tämä kirja on loistava apu silloin, kun mietit mitä ruokaa voisit valmistaa kaapissa olevasta lihasta. Runsas määrä herkullisia reseptejä, joiden valmistus käy nopeasti. Joka kodin peruskirja liharuokien valmistukseen.


Sisältää myös makkararuokareseptejä. Nyt keskitytään makeiden leivonnaisten leipomiseen vaihe vaiheelta etenevän opastuksen ja kuvasarjojen kautta. Näillä ohjeilla leivot herkut arkeen ja juhlaan.


Kirja sopii leipomisharrastusta aloitteleville aikuisille ja innostuneille lapsille.

Kinuskikissa leipoo: tervetuloa juhliin! Hellapoliisi - ”ruokablogien äiti” on tuttu netistä. Suomen suurimmasta e-kirjakaupasta löydät maan laajimman e- kirja - ja äänikirjavalikoiman. Osta kirja Elisa Kirja -palvelusta milloin vain ja luet tai kuuntelet sen helposti omalla tabletilla tai puhelimella vaikka heti.


Yleensä täällä aina vaan mollataan jokaista bloggaajaa tms mut nyt täytyy tehdä päivän hyvä teko ja antaa positiivista palautetta! Reseptit on helppoja, kirjat selkeitä ja hyviä! Etenkin pisteet opiskelijan keittokirjalle jonka reseptit pystyy toteuttamaan pienellä budjetilla! Ruokabloggaaja Kati Jaakolan kirja palkittiin Ranskassa. Suomalainen ruokabloggaaja on palkittu Ranskassa järjestetyssä kansainvälisessä keittokirjakilpailussa.


Kielitoimiston sanakirjassa. Kirjan jokainen resepti siivittää aina uusiin makumaailmoihin. Alla lisää hakuasi vastaavia kirjoja.


Kirjan nimeä klikkaamalla saat tarkemmat tiedot ja pääset tilaamaan. K Sidottu, kuvakansi, EUR. Lumen saartama sydän: Kaukana vuoristossa, vain koiriensa ympäröimänä, Melody Crawford tunsi olevansa turvassa. Hänen lapsuutensa oli päättynyt kammottavaa.


Currynmakuinen tonnikalavuoka.

Sain käsiini todellisen keittiön pikkujättiläisen. Tarjolla on runsas määrä reseptejä kalaruokiin, lih. Tästä kirjasta löydät runsaan määrän herkullisia reseptejä vuoden kaikkiin sesonkeihin.


Leivonnaisia, kakkuja, pikkusuolaisia ja salaatteja – valmista ikimuistoiset illanistujaistarjoilut ja muut herkut arkeen ja juhlaan. Leivo ihastuttava kesäinen Brita-torttu tai syksyyn sopiva Tarte tatin, ranskalainen omenapiiras. Ruokakirjan tekstin on tarkastanut TtM, laillistettu ravitsemusterapeutti Leena Sampo-Viitaniemi. Erilaisia reseptejä löytyy.


Kirja koostuu osioista: aamupalat, lisukkeet ja salaatit, pääruoat, jälkiruoat ja leivonnaiset. Lyhyet ja selkokielellä kirjoitetut tieto-osiot käsittelevät mm. Kirja on hyvä lahjaidea erityisesti gluteenitonta . Nuo ihanat ällöt ovat olleet meilläkin tuttuja tehtailtavia. Lähde: Sweet Food O´Mine. Viime vuonna häneltä oli ehdolla . Boraxia tai muita ulkomailla käytettäviä ainesosia.


Mulla on toi slime kirja , ja se on ihan paras! Oon jo kokeillun siitä tosi .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.