tiistai 21. helmikuuta 2017

Stihl viilanohjain 2 in 1

Todella käytännöllinen viilanpidike, jolla hampaan- ja syvyydenrajoitin teroittuu samalla kertaa. Ihanteellinen yleiskäyttöön. Hampaan- ja syvyydenrajoitin voidaan teroittaa nopeasti ja tehokkaasti samaanaikaan.


Sisältää pyöreän ja lattaviilan. It can happen any time: just a brief moment of contact with the ground and your saw chain is blunt. Helppo ja käytännöllinen viilanohjain moottorisahan teräketjun teroittamiseen.

Kannattaa käyttää apuna viilanohjainta , joita on monia markkinoilla. Huson ohjain on mielestäni paras. Stihl kehoittaa vielä muotoilemaan purupiikin alkuperäisen muotoiseksi.


Hammas- ja syvyysrajoitin, sisältää lattavillan ja pyöreän viilan. Tehokkuutta teroitukseen! STIHL SAHANKULJETUSLAATIKKO. Koko 85-vuotiaan historian aikana se on tullut tunnetuksi viimeistä tekniikkaa edustavana yrityksenä. Tänä päivänä Stihl tunnetaan ympäri maailmaa sen laadusta ja palvelusta.


Jo useamman vuoden on ollut myynnissä myös Stihlin markkinoille ensimmäisenä tuoma yhdistelmäohjain.

Ohjaimen etuna on se, että purupiikin korkeus määrittyy erikseen jokaiselle leikkuuhampaalle. Siis saako tuolla nyt sitten yhdellä. Kuvasta ei oikein saa selvää. Teräketjun viilaus ei ole koskaan sujunut helpommin!


Tämä viilanohjain hoitaa samalla purupiikin viilaamisen, eli yhdellä vedolla hoituu kahden paikan viilaus. Moderni moottorisaha maisemointitöihin ja polttopuiden tekoon. Jonsered Metsurin turvahousut Basic 2. Valitse myymälä Tuotetta ei saatavilla verkosta. Tämä aihe sisältää vastausta, kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Jätkä vuotta, kuukautta sitten. Pienellä sahalla kannatta pitää terä kunnossa, maallikko sahuri löysi uuden Stihl :n viilanohjaimen , joka huomioi samalla viilauksella myös puruhampan, . Pihat siisteiksi ennen talven tuloa.


Moottorisahojen terälevyt ja ketjut (89). Akkulaitteita löydät kolmesta eri akkuperheestä: Akkutuotteet pieniin puutarhoihin. Kaksoissäiliö polttoaineelle ja teräketjuöljylle. EIA Viilanohjain raivaussahalle.


VIILANOHJAIN jokainen onnistuu terän teroituksessa. Yhdellä viilan liikkeellä leikkuu- hammas teroittuu ja purupiikki madaltuu. Erinomainen polttopuita sahattaessa sekä puita kaadettaessa.


Stihl X-FIT EN4metsätyöpusero - Poistotuote, EN4hyväksytty stihl X-FIT mallinen metsätyöpusero.

Chain Sharp CS-X viilanohjain - helpoin tapa teroittaa teräketju. Spiraalikuvioitu laatuviila - ja 5mm halkaisijoilla. Honda EU20i generaattori - Honda generaattorit - EU20i - 1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.