tiistai 14. helmikuuta 2017

Staattinen tummennuskalvo

Staattinen tummennuskalvo

Gila SR-Ikkunan tummennuskalvo 51x152cm. SR = Scratch Resistant ( naarmuuntumaton) -kestää naarmuuntumatta. Gila-SR-Ikkunan- tummennuskalvo -76x152cm-5 . Tompan Auto-Paja, tiettävästi ensimmäisenä Suomessa, esittelee staattisen kalvon, ja sen. Kalvo kiinnittyy lasiin ja jopa pleksilasiin staattisesti ja sitä voi käyttää useita kertoja.


Staattinen tummennuskalvo

Sopii erinomaisesti esim. Vähentää näkyvyyttä ja auringonpaistetta. Kohentaa auton ulkonäköä ja tekee autosta viileämmän. GILA aurinkosuojakalvo maailman suurimmalta valmistajalta - made in USA.


Karkaistu pinta kestää naarmuuntumatta hankaamista, ikkunoiden avaamista ja mekaanista kulutusta. Sisältää suomenkieliset asennusohjeet, asennuksessa tarvittavan leikkuuterän sekä lastan. Selaa myös nämä tuoteryhmät: . Kalvossa on pysyvä sähkövaraus, joka mahdollistaa sen kiinnittämisen uudestaan. Alustan tulee olla puhdas, kuiva, kova ja kiiltävä.


Staattinen tummennuskalvo

Kiinnittyy ilman liima-aineita ja kemikaaleja. Kalvoa voidaan myös stanssata muotoon tai perforoida. Kalvo tarttuu myös muihin kiiltäviin pintoihin, kuten peiliin.


Ikkunakalvoja voi käyttää myös saunassa, pesuhuoneessa tai lasitetulla parvekkeella. Ikkunatarrat toimivat samaan tapaan näkösuojana, mutta niissä on kunnon tarrapinta. Staattinen kiinnitys eli ei liimaa. Puhdista pinta, jolle kalvo kiinnitetään. Himmeästi läpinäkyvä, eri mallia.


Seuraavaksi suihkuta tummennuskalvon päälle vettä tai saippualiuosta staattisen sähkön vähentämiseksi. Tämän jälkeen poista suojakalvo varovaisesti ja suihkuta tummennuskalvon liimapinnalle tasainen kerros saippuavettä. Pyri koskemaan kalvon liimapintaa mahdollisimman vähän, mieluiten älä koske siihen lainkaan. D-C-Fix-kalvojen käyttökohteita ovat sileät pinnat kuivissa sisätiloissa.


Ei saa asentaa pinnoille, jotka kuumenevat. Tämä voi aiheuttaa palo- ja . Ei kosteiden eikä kuivien . Välimuistissa Samankaltaisia Arvio: - ‎arvostelua 17. Suojaa UV-säteilyn , sisäpuoli läpinäkyvä, ulkopuoli peiliefektillä.


Tarjoaa yksityisyyttä ja vähentää häikäisyä. Liimattavien kalvojen käyttökohteita ovat sileät pinnat kuivissa sisätiloissa. Erittäin helppo käyttää materiaalin vahvuuden vuoksi. Kestää hyvin naarmuttamista. Vaikuttava kohokuvioitu pinta.


Uudelleen käytettävä - Voit irroittaa kalvon ja siirtää toiseen ikkunaan tai . Kuin tavallinen tummennuskalvo ja saa tarpeen vaatiessa helposti irti, ei jätä ikkunaan liimoja! Saatavina tummuusasteet ja , sävy sininen. Kipin kapin tummentamaan laseja ja tekemään mafiakärry . FB päivityksen kommentoijien kesken arvotaan 3M BS 10cm x 10m aurinkosuojakalvoja, jotka soveltuvat hyvin auton lasien hä.


Lumar Titanium- sarjan autokalvo. Sesoma on visuaalisen viestinnän ammattilaisia ja -toteuttajia palveleva maahantuoja ja tukkuri. Laitteistot, ohjelmistot, materiaalit, telineet ja työkalut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.