tiistai 14. helmikuuta 2017

Käytetty ompelukone

Husqvarna CB-N vanha ompelukone. Wanha HUSQVARNA ompelukone. Ompelukoneet ja saumurit. Uusi tai käytetty ompelukone , saumuri tai kirjontakone edullisesti.


Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa ompelukoneen valinnassa.

Tervetuloa tutustumaan käytettyihin ompelukoneisiin ja saumureihin! Täältä löydät kaikki ketjussamme myynnissä olevat huolletut ja tarkastetut ompelukoneet ja saumurit. Huollamme ja tarkastamme kaikki meiltä uusiin koteihin lähtevät laitteet, joten voit ostaa meiltä aina turvallisin mielin. Käytetty ompelukone tai saumuri . MYYMÄLÄSSÄ ENEMMÄN OMPELUKONEITA JA SAUMUREITA, TÄSSÄ VAIN OSA - TULE KATSOMAAN! Kaikki käytetyt koneemme ovat mekaanikon tarkistamia ja huoltamia ja laitamme myyntiin vain hyväkuntoiset yksilöt!


NYT KAIKKI HYLLYSSÄMME OLEVAT KÄYTETYT OMPELUKONEET.

Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan ompelukoneet ja laitteet. Hanki ompelukoneet ja laitteet edullisesti Nettimarkkina. Vanha Singer ompelukone kaapilla.


TÄSSÄ MUUTAMIA ESIMERKKEJÄ KÄYTETYISTÄ OMPELUKONEISTAMME. Kaikki koneemme ovat käyneet läpi huollon ja tarkan testauksen, joten ne on kokonaisedullisia hankkia. Suurimmalle osalle käytetyistä ompelukoneista annamme 1-2-vuoden takuun. Lähes joka koneeseen kuuluu suomenkielinen ohjekirja . Linkissä hiukan käyttöohjetta.


Huollamme vanhat, myymmet uudet ja käytetyt koneet sekä saat meiltä myös tarvittavat varaosat. Tule paikan päälle ja kysy lisää! Huollamme ja korjaamme kaikkia alan merkkejä kotikoneista teollisuussaumureihin sekä myymme niiden varaosia ja . Mistä saa hyvän käytetyn ompelukoneen , Oulun alueelta? Siis vapaavarsi ja sähköllä toimiva. Ihan peruskäyttöön, ei tarvitse olla mitään erikoistikki-vaihtoehtoja.


Joten oisin ikäänkuin uutta konetta vailla.

Mikä ois semmonen passeli kone kotikäyttöön? Yks kätevä juttu ompelukoneessa on mahdollisuus tuplaneulaan! Kannattaa ehdottomasti katsastaa käytetyt koneet, uuden halpakoneen hinnalla saa hyvän käytetyn laatukoneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.