maanantai 13. maaliskuuta 2017

Akkukäyttöinen pensasleikkuri hinta

Tule sivustollemme ja löydä edullisin, hienoin, toimivin ja paras pensasleikkuri. Kevytrakenteinen ja tehokas 550W pensasleikkuri soveltuu erityisesti. Akkukäyttöinen pensasleikkuri MCHT, maksimaalisella leikkuuteholla!


Milwaukeen MCHT on akkukäyttöinen pensasleikkuri 61cm terällä varustettuna. Pensasleikkuri on ollut riittävä, orapihlaja-aidan leikkauskin onnistuu, mihin mm.

Lidlin leikkuri ei pystynyt. Akkujen hinnassahan on mustepatruuna ilmiö, eli maksavat miltei saman kuin laite akkuineen. Itse löysin keväällä paikallisesta K- Raudasta akkuporan kahdella 1. Ah akulla hintaan 129e, pelkkä . Ruohonleikkurin lisäksi tarvitset varmaankin pensasleikkurin pensaiden leikkaamiseen. Valitse juuri sinun puutarhaasi sopiva pensasleikkuri – akkukäyttöinen , sähkökäyttöinen tai kenties perinteiset pensassakset.


Jos valitset akkukäyttöisen leikkurin, sinun ei tarvitse huolehtia johdoista ja voit työskennellä tehokkaasti.

Tehokas moottori ja suuri vääntömomentti, 650W. Kevyt ja tasapainoitettu, akku keskeisellä paikalla. Akkuvirran käyttö ei hidasta työtahtia.


Kevyissä ja hiljaisissa akkukäyttöisissä pensasleikkureissamme on tehokas akku , jonka avulla voit maksimoida työaikasi. Valikoimassa eri virtalähteillä toimivia pensasleikkureita, kotipihan hoitoon sekä ammattikäyttöön. Testasimme suosittua akkupensasleikkuria. Kaikkien leikkureiden rajat tulivat vastaan 15-millisissä oksissa koneen hinnasta riippumatta. Kauniit, muotoonleikatut pensaat ja hyvin viimeistellyt nurmikot ovat kuin karkkia silmille.


Meiltä löydät laadukkaat ja tehokkaat trimmerit, pensasleikkurit , niittoleikkurit ja raivaussahat tarpeittesi mukaan. Aina varmasti edulliset Bauhaus - hinnat ja luotettavat toimitukset. Tervetuloa ostoksille, myös verkkokaupassamme!


Kääntyvä takakahva ja kahvallinen . Myymälähinta voi poiketa tässä mainitusta. Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi. Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa.

Akkupensasleikkuri joka tarjoaa entistäkin enemmän tehoa ja voimaa alhaisella painolla. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Suuri teränopeus paksuille oksille. Ota yhteyttäLIIKERaahe › Raahen Motocafé Oy.


RAHOITUS JOPA KOROLLA JA ILMAN KÄSIRAHAA, KYSY LISÄÄ! Nopea ja tehokas voltin pensasleikkuri säädettävällä etukahvalla. Helppo ja kevyt käsitellä. Sahaava leikkuutoiminto ja teränpään suoja.


Mukana yksi Ah:n akku ja laturi. Aiheeseen akkukäyttöinen pensasleikkuri hinta liittyvät haut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.