tiistai 7. maaliskuuta 2017

Ariston pesukone huolto

Pesukoneet , pakastimet, jääkaapit, uuni ja pölynimurit korjaamme ja huollamme mahdollisuuksien mukaan. Huoltovarma Ky on ammattitaitoinen sähkölaitteiden ja kodinkoneiden huoltoon perehtynyt yritys. Nettopartsilla on aina paljon tarvikkeita ja varaosia Ariston kodinkoneisiin. Lähetämme varastossa olevat varaosat heti.


Osta se Ariston varaosa jota tarvitset – Löydä se täältä! Valmistajat puolestaan ovat vastuussa tuotteiden huolto - ja tukipalveluista.

Oheisesta listasta löydät valmistajan yhteystiedot. Välillä on mahdollista, että ongelmaan löytyy nopea ja yksinkertainen ratkaisu kotona, ilman huoltoon lähettämisen tarvetta. Ennekuin otat yhteyttä asiakaspalveluun, varmista että . Suurten kodinkoneiden, kuten jääkaappien ja pesukoneiden korjaukset suoritamme asiakkaan kotona. Kotikäyntiä tilatessasi on hyvä kertoa laitteen merkki ja malli sekä arvio koneen iästä.


Teemme myös lausunnot vakuutusyhtiöitä varten. Liikkeemme on avoinna arkisin klo 9–1 mutta huoltokäyntejä teemme klo 8–22. Toiminut tähän asti hyvin, mitä nyt tossa syksyllä luukku ei enää pysynyt itsestään ylhäällä,.

Minulla on ollut vuoden verran käytössä Hot Point Ariston pyykinpesukone. Kaikki pesukoneen rummun kynnet ovat irronneet! Osat näyttävän olevan muovista. Nyt on vaikea saada huoltoa.


Huoltonumero , jonka Vantaan Gigntista sain ei vastaa! Kosute on monien merkkien valtuuttama kodinkonehuolto Jyväskylässä. Rumpukuivaajan täyttöaukon alareunassa sijaitseva nukkasuodatin. Tarkista sopivuus malliisi tarkemmasta näkymästä!


Pyykinpesukoneen vetohihna Ariston , Indesit, Hotpoint -koneisiin. Olemme nopea ja ammattimainen huolto - ja asennusliike. Palveluihimme kuuluvat kodinkoneiden, pesulakoneiden ja kiukaiden huolto , korjaus, asennus, myynti ja varaosamyynti. Tärkeimmät ominaisuutemme ovat palvelumme nopeus, työn korkea laatu ja . Meille tuli perjantaina uusi pesukone Hotpoint Ariston ATRDX 149.


Hienosti ja hiljaisesti pesee, mutta ei linkoa laisinkaan. Astianpesukone huolto , Pesukone huolto , Jääkaappi huolto , Jääkaapin . Keskushuolto palvelut valtakunnallisesti (mm. Smeg, Grundig, Kitchen Aid.) - Kiinteistöpesulat.


Myymälämme palvelee teitä mielellään kaikissa kodinkoneisiin liittyvissä asioissa. Myymälässämme asiointi on mielekästä ja asiantunteva henkilökunta pyrkii aina löytämään mielekkään ratkaisun asiakkaan kannalta.

Meillä on vuosien kokemus esimerkiksi jääkaappien, pesukoneiden ja pakastimien huolloista ja korjauksista. Siemensin, Boschin, Gramin, Ariston ja Indesitin kodinkoneille. Käytössämme on täydellinen valikoima kodinkoneiden varaosia. Jos vika löytyy ja itse huolto maksaa puolet uuden laitteen hinnasta, niin sitten pitää kyllä jo harkita onko mitään järkeä.


Meillä Ariston päältätäytettävä pesukone ja satunnaisesti pesua aloittaessa vedentulon pumppu alkaa rykimään omituisesti ja sitten lopulta Aristonissa vilkkuu valot kuin joulukuusessa. Miele lienee harvoja valmistajia tänään jotka vielä satsaa laatuun ja kestävyyteen - muut lähinnä harrastavat kivaa muotoilua ja paljon vilkkuvia valoja, mutta kone ei täytä pesukoneille. Pesukoneen hajoaminen on aina pieni katastrofi ja korjaajan odottelu tai mahdollinen uuden koneen etsiminen kysyy hermoja. Koneilla on myos tapana hajota . Kodin pienkoneet ka keskusimurit.


Palvelemme Kuopiossa ja sen lähialueella. Olemme useimpien maahantuojien valtuuttamana huoltoliike. Luottokelpoisuus-luokituksessa kuulumme ylimpään AAA-luokkaan.


Tänä päivänä Vesan- Huolto työllistää viisi alan ammatilaista. Myös kodinkoneiden asennus ja varaosat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.