keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Arjen apuvälineet

Tarjoamme laajan tuotevalikoiman ja asiantuntevaa palvelua. Yritys toimii Terveyspalvelut -toimialalla. Päivittäiset apuvälineet eli apuvälineet arjen eri toimintoihin koostuvat pääasiassa kodin pienistä päivittäin käytettävistä apuvälineistä. Päivittäisiin toimiin tarkoitetut apuvälineet ovat vuosien saatossa kehittyneet merkittävästi ja lähes kaikkiin pieniin askareisiin on saatavissa oma apuvälineeensä.


Pukeutumista helpottavat . E yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Apua arjen pulmiin ja lääkkeiden ottamiseen sekä säilyttämiseen. Palvelemme teitä paikan päällä, verkkokaupassa tai puhelimitse. Meiltä löydät apuvälineet kaikkiin arjen toimintoihin.


Liikkumista helpottamaan tarjoamme kävelykepit, kyynärsauvat, rollaattorit ja pyörätuolit. Valikoimistamme löytyy myös kaikki kävelykeppien lisävarusteet, kuten jääpiikit, ripustinlenkit ja kipinpidikeet. Ikääntyminen tekee omia tepposiaan. Pieniä vaivoja ja harmituksia alkaa tulla, mutta oikeilla apuvälineillä arki sujuu ja elämä jatkuu hyvällä mallilla.


Täältä löydät tuotteita, jotka helpottavat kotona asumista, nukkumista, pukeutumista, aterioimista ja puutarhan ystäville on myös ergonomisia puutarhatyökaluja!

Kipu- ja jäykkyystilat sekä ikääntyminen tuo haasteita arjen askareisiin. Silloin pienet apuvälineet auttavat itseäsi tai läheistäsi. Valikoimastamme löydät laajasti sekä Respecta Oy:n valikoimaa että laadukkaita North Coast Medical -tuotteita. Pyrimme lähettämään tilatut tuotteet suoraan maahantuojien . Senioriverkkokauppa on kotimainen verkkokauppa, josta löydät valikoiman apuvälineitä helpottamaan arjen askareita.


Tietoa senioreille suunnatuista tuotteista ja verkkokaupoista sekä niitä tarjoavista yrityksistä. SELÄNPESIN PITKÄVARTINEN VITILITY 35cm. Lähde: YTJ , Kaupparekisteri, Verohallinto . Vastaavuus, Alin Hinta, Korkein Hinta.


Sairaalatarvikkeiden- ja laitteiden myynti, kalusteet terveydenhuollon toimijoille. Asiantunteva, ystävällinen ja eri vaihtoehtoja etsivä palvelu. Postinjakaja, Posti, Kajaani. Kajaanin Lohtajalla postinjakaja osoittaa aina todella hyvää asiakaspalvelua ja ylittää odotukset monta kertaa.


Oletpa sitten seniori, sairaudesta tai vammasta toipuva tai muutoin koet saavasi apua näistä arjen auttajista, niin laita tilausta tulemaan. Apuvälineet arjen askareisiin. Toimitamme tuotteet parissa päivässä vaikka kotiovellesi asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.