torstai 16. maaliskuuta 2017

Kupittaan savi signeeraukset

Yhtiön tuotevalikoimaan kuului tiilien ja laattojen lisäksi myös keraamisia käyttö- ja koriste-esineitä. Pohjassa kaksi signeerausta : R. Laila Zink ja signeeraukset viestiä 17. Kirjasarjan muiden osien tapaan tarjolla on myös vinkkejä . KUPITTAAN SAVEN AURA TUOPPI. Kupittaan savi kulho viestiä 9.

Taulun halkaisija 1x 1mm, paino 3g. Klikkaa oikeasta reunasta Ilmoittajan kaikki ilmoitukset, niin näet muut myynnissä olevat kohteeni. Ruskean ja vihreän sävyinen kukka-aiheinen koristelu.


Vähäistä kulumaa, merkityksettömiä reunavaurioita pohjassa. En ole aivan varma onko etupuolella oik. Kukkamaljakko signeeraus H-L Ahola, Arabia. Vasemmalla kaksi maljakkoa, lysterimarmori, Arabia.


Koristelautanen signeeraus.

Signeeraukset ja tekijät. Ylhäällä oikealla: Artturi Nummisen ”Matti ja Maija”. Alhaalla: koristelu Irja Suova. Tuhkakupit: eri taiteilijoiden teoksia.


Turusen keramiikasta kuitenkin löytyy signeeraus , jossa on joko Svante Turusen koko nimi tai nimikirjaimet ST sekä kaksinumeroinen vuosiluku. Myydään, Vuokrataan ja Ostetaan astiat. Hanki astiat edullisesti Nettimarkkina. Ostamalla tämän tuotteen säästät kiinteitä luonnonvaroja noin.


Jaa: Saattaisit olla kiinnostunut myös. Ne ovat käsinmaalatut ja väritykseltään sekä muodoltaan hyvin pelkistetyt ja modernit. OLT on Okki (Orvokki) Laine-Taiton signeeraus. Vanha kolmen jatkopalan pöytä 2€.


Kaikki kuusi lautasta ovat . Kuvassa vain yksi jatkopala paikallaan, kaksi on pöydän alla säilytyksessä nyt. Tämä onkin sitten keräilyn mielenkiintoisia hetkiä ruveta selvittämään . Käytön jälkiä, pinttynyt. Kukkakuvioinen vati, signeeraus Alice Baumertin. Etupuolella yksi valkoinen osittain tarra alareunassa, taustapuolella signeerauksen alla yksi siniruskea postimerkkilaitainen tarra (ollut hinta?) ja alempana osittainen valkoinen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.