tiistai 7. maaliskuuta 2017

Lasten jalkapallo maali

Niiden avulla voi harjoitella teknisiä taitoja ja motorisia taitoja tai vain pitää hauskaa. Valikoimamme maalit on helppo koota ja . Jalkapallomaaleista innostuvat lapset , jotka pitävät jalkapallosta. Pihapeleihin tarkoitettu jalkapallomaali on helppo koota ja kuljettaa.


Innosta perheen pienimmät aktiiviseen vapaa- aikaan hankkimalla jalkapallomaali pihalle.

Rebounder- jalkapallomaali on erinomainen syöttöjen, vastaanottojen ja laukausten harjoitteluun. Jalkapallo on maailman suosituin urheilulaji ja lapset ympäri maailmaa harrastavat sitä pihoilla ja teillä. Jalkapallo kokoaa naapuruston lapsia yhteen ja saa lapset ja nuoret liikkumaan heitä kiinnostavalla tavalla. Jalkapallon pelaamiseen vaaditaan usein maali, jota kohti palloa yritetään kuljettaa ja laukoa. Erinomainen maali pihalle kotikäyttöön.


Stiga Scorer iso jalkapallomaali. Tukeva jalkapallomaali mm teräsputkilla.

Säänkestävä PE herkko joka on kiinni velcro nauhoilla ja narulla. Mukana myös metallipiikit maahan kiinnitystä varten. Omalla jalkapallomaalilla muutat takapihasi pelikentäksi!


Vakaa muovista valmistettu kiinnitysvaarnoilla varustettu jalkapallomaali. Kunnon jalkapallomaali , koko 3x2xmetriä! Tukevat metalliputket (halkaisija mm), aitoa nailonverkkoa ja viisi metallitikkuja, joilla maali kiinnitetään nurmikkoon. Ilmoita minulle, kun tuote on saapunut varastoon. Saat sähköpostiisi tiedon, kun odottamasi tuote on saapunut . Maahan kiinnitettävä puhallettava jalkapallo maali kooltaan 2x 1x 1cm.


Pakkauksessa myös kaksi puhallettavaa jalkapalloa, verkko ja paikkatarra. Pulverimaalattu metallirunko ja polyesterverkko. Verkko 5-ply polyesteriä, jossa 10x10xcm reiät.


Atom- jalkapallomaali 3x 1x 1cm. Kunnollinen, aktiivista käyttöä kestävä teräsrakenteinen jalkapallomaali. Etukehikon putket Ømm ja takakehikossa Ømm.

Alumiininen virallisen kokoinen juniorimaali (5m x 2m). Junioripeleissä käytettävä koko! Lämmin kesäpäivä, jalkapallo ja laadukas alumiininen jalkapallomaali viiden metrin levyisenä pihallasi. Lapset voivat potkia palloa turvallisesti kotipihalla samalla, kun luet suosikkilehteäsi. Maali on junioreiden virallisissa matseissa . Oma jalkapallomaali pihalla muuttaa takapihan pelikentäksi.


Mallit ovat helposti koottavia ja ne saa kätevästi mukaan. Exit Coppa on tyylikkään näköinen 2×8m kooltaan oleva lasten jalkapallomaali tarkkuusseinällä. Täydellinen kotipihan maali jalkapalloon! Onko perheessäsi pieniä futistähtiä?


Jollyroomin kattavasta valikoimasta löydät edullisesti tuotteet lapsille , jotka rakastavat jalkapalloa. Löydät valikoimastamme edullisesti jalkapallot ja maalit. Tutustu edulliseen ja laajan valikoimaamme tästä! Tuotteet toimitamme sinulle turvallisesti, nopeasti ja varmasti. Kuumasinkitty tausta, etukehikko anodisoitua alumiinia.


Sisältää Lyft-pyöräsarjan. Nostokahva edessä ja takana. Maali voi seistä harjoituksen aikana pyörillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.