torstai 9. maaliskuuta 2017

Myydään nelipyöräsuuntaus laitteet

Selaa ja löydä itsellesi varaosat. Merkin ja mallin mukaan . Välimuistissa Hakutuloksia kpl. Myydään korjaamolaitteet. Hanki korjaamolaitteet edullisesti Nettimarkkina.


Tutustu ilmoituksiin tarkemmin!

Carsport design lisäistuin. Toyota Corolla Verso takapenkit. Auton lämmityslaitteen liitäntäkotelo. Autonostimet, katsastuslaitteet, pyöränsuuntauslaitteet, järjestelmätesterit, rengaskoneet, tasapainotuskoneet, jarrudynamometrit, iskunvaimennustesterit, pakokaasuanalysaattorit, dieselsavumittarit, ilmastointihuoltolaitteet, korjaamosuunnittelu.


Tuotteesta vaaditaan nelipyöräsuuntaus todistus. Tuotteen turvavarusteista vaaditaan dokumentit. Turvalaitteiden toiminnasta on esitettävä todistus rekisteröintikatsastuksen . Käytin juuri auton rotiskoa nelipyöräsuuntauksessa (tarkemmin etupyöräsuuntauksessa) ja maksoin koko hoidosta 70€.


Sadasosa tosta on vielä pikkusen vähemmän ja tiedän, että kukaan meistä surkimuksista ei ilman päteviä suuntauslaitteita säädä noita lähellekään.

KA-renkaiden myynti ja asennus yms. Toiminta on jatkuvassa kasvussa ja laajentamiselle on hyvät edellytykset, sekä tulevaisuuden näkymät valoisat. Camber-, Caster-, Kpi-, ja aurauskulmien säätöön. Ajoneuvot voidaan myydä neljällä eri tavalla: Vapaasti korjattavaksi. Ajoneuvo on poistettu rekisteristä vaurioituneena ja vaatii rekisteröintikatsastuksen ennen liikennekäyttöön ottamista.


Katsastuksen suorittava taho voi vaatia selvitystä suoritetusta korjauksesta ja siihen käytettyjen varaosien alkuperästä. Nettikoneessa on ilmoitusta kohteesta Multilift. Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Pyöränsuuntauslaite Pyydä tarjous!


Hofmann Geoliner 6on suomen eniten myydyin pyöränsuuntauslaite. Se on suosittu 3D pyöränsuuntauslaite, jolla on mahdollista mitata ohjearvot 2. Easy 3D pyöränsuuntauslaitteen saa . Tosin oli pari kk sitten vaihdattanut molemmat raidetangon päät ja takaa puslanvaihdon yhteydessa herkisteltiin oikeanpuoleinen tanko, joten eivät olleet tiukassa. Rattikin meni suoraan vaikka en muistanut siitä mitään sanoa, jäi em toimenpiteiden .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.