maanantai 20. maaliskuuta 2017

Turkkilevyt

Tein taannoin yläkerran rappuset halavalla hankkimistani filmivanerin paloista. Alumiinilevy on mainio valinta moneen . Ammattilaisfirma ei suostunut liimaamaan filmivaneripinnalle pyytämääni pyökkiviilua, kun ei taannut pysyvyyttä. Hioskelin sitten jo sahaamani levyt puupinnalle suunnattoman suurella vaivalla.


Eli suosittelen hyvälaatuista . Moro Kyllä ne turkkilevyt olisi hyvä suojata kosteudelta samalla tavalla myös alapuolelta kuin pinnastakin.

Siinähän voi käyttää samaa lakkaa kuin pinnassakin tai jos haluaa nuukailla niin maalaa jollakin vastaavalla maalilla. Maalissa on se huono puoli että se jättää helpommin jälkiä kun turkkilevyjä. Nopeasti kotiin toimitettuna. TEAK-STYLE turkkilevy - ekologinen kansiratkaisu.


Kotimainen korkeapainelaminaatti soveltuu erittäin hyvin veneiden kansiratkaisuiksi. Sen kosteudenkestävyys ja huoltovapaus ovat ominaisuuksia . Kisenin uudet turkkilevyt ovat jo pitkällä. Turkkilevyt loppusuoralla.


Vanhat, veneen mukana tulleet turkit oli tehty vesivanerista ja niiden palvelusvuodet olivat jo lopussa.

Ne eivät myöskään istuneet enää paikalleen kaarien ja kölitukkien vaihdon jälkeen, vaan saattoivat liukua paikaltaan . Tilaa heti kaupan ja teollisuuden verkkokaupastamme. Pohjan odottaessa vielä epoksia pitää keksiä jotain puhdehommia. Ajattelin kunnostaa veneen sisällä olevat turkkilevyt. Rupesi mietityttämään millä ne käsittelisi.


Vaihtoehtojahan on noin karkeasti ottaen kaksi. A) Lakkaus, kestävämpi mutta onko liukas ja jatkossa työläs että pysyy säällisessä kunnossa. Vanhojen turkkilevyjen kunnostus. Aquilan turkkilevyt uusittiin kuluneen talven aikana. Tämä projekti on osa aluksen 3o.


Projektin ensimmäinen vaihe oli vanhojen levyjen purkaminen sekä uusien mallien suunnittelu yhteistyössä venepuusepän kanssa. Valikoima laadukkaita sisustusmateriaaleja ja alumiini turkkilevyt halvalla. Onko kellään tietoa, paljonko n. Meikäläisellä ei oo mitään hajua asiasta, ja onkohan Tampereen seudulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.