maanantai 17. huhtikuuta 2017

Ikkunakalvo saunan ikkunaan

Kalvo tarttuu myös muihin kiiltäviin pintoihin, kuten peiliin. Ikkunakalvoja voi käyttää myös saunassa , pesuhuoneessa tai lasitetulla parvekkeella. Staattinen kiinnitys eli ei liimaa. Ikkunatarrat toimivat samaan tapaan näkösuojana, mutta niissä on kunnon tarrapinta.


Ikkunakalvo saunan ikkunaan

Kalvoa voi leikata sopivan kokoiseksi. Puhdista pinta, jolle kalvo kiinnitetään. Himmeästi läpinäkyvä, eri mallia. Asensin kalvon saunan ikkunaan sekä pukuhuoneen oveen, hyvin peittää näkyvyyden mutta valon laskee hyvin läpi. Meillä on saunan pukeutumistilassa pieni ikkuna , joka ei kesäaikaan kaipaa näkösuojaa sillä se on sisäpihaa kohti ja puut ja pensasaidat muuraavat pihan umpeen.


Mutta nyt lehtien karistua alkoi olla ajankohtaista hankkia jotain kevyttä peittoa pikkuikkunaan , olkoonkin pieni mutta se tarjoaa suoran näköyhteyden sekä . Läpikuultavat ja staattiset. Valikoimassamme on paljon erilaisia läpinäkyviä ja kuviollisia ikkunakalvoja ! Perhoskuvio, ikkunakalvo. D-C-Fix on sisustustarramateriaali, jolla voi päällystää erilaisia kodin kovia pintoja. Se soveltuu muun muassa kivi-, lasi-, puu-, metalli- ja teräspinnoille. Sisustustarraa voi käyttää myös näkösuojana läpinäkyviin pintoihin kiinnitettynä.


Ikkunakalvo saunan ikkunaan

Moi, onko kenelläkään kokemuksia näkösuojakalvoista (eli talon ikkunasta ei näe sisälle mutta ulos näkee, ei tarvita mitään tummennuksia tms)? DC-Fix on helppokäyttöinen ja edullinen tapa uusia kodin pintoja ja tuoda uutta ilmettä sisustukseen. DC-Fix on sisustustarramateriaali, jolla voi päällystää erilaisia kodin kovia pintoja. Soveltuu muun muassa kivi-, lasi-, puu-, metalli- ja teräspinnoille. DC-Fox-sisustustarraa voi käyttää myös näkösuojana läpinäkyviin.


Myöskään staattinen ei ole paras vaihtoehto saunan ikkunoihin koska kalvo elää lämpötilojen mukana ja näin ollen kalvo ei välttämättä pysy ikkunassa eikä sillä ole liimapintaa antamassa tukea. Voidaan käyttää uudelleen. Käytä asennuksessa saippuavettä ja ikkunanpesulastaa. Leikkaa haluttuun kokoon. Kastele ikkuna saippuavedellä.


Aseta kelmu ikkunaan ja tasoita sen ikkunanpesulastalla Vedä . Osaako joku kertoa, mistä saisi saunan ikkunaan (ulkoikkunan sisäpuolelle) liimattavan suojakalvon ettei tarvitsisi lasia vaihtaa? Asun maatasolla ja ikkunoiden edessä kulkee vilkas tie ja kaikki aina katsovat asunnon sisään. Verhoilla tietenkin voi peittää näkyvyyden, mutta en oike. Onko kenellekään kokemuksia auringonsuojakalvojen tms.


Minulla on rivitalohuoneiston keittiön ikkuna aivan ihmisten ulottovilla. Tuoteryhmä: Ikkunakalvot. Meillä on laitettu tuota ikkunahimmennintä saunan ikkunaan , ja kyllä se toimii. Muovi on rullalla olevaa kalvoa, jonka kiinnittäminen on erittäin helppoa. Ikkunan pinta kostutetaan vedellä, kalvo asetellaan paikoilleen ja pakkauksessa mukana olleella lastalla vedellään ilmakuplat pois.


Ikkunakalvo saunan ikkunaan

Ikkunakalvolla ikkunat on helppo suojata ulkopuolisten katseilta ja liialta auringonpaisteelta. Kalvo kiinnittyy ilman liimaa tai teippiä saippuaveden avulla ja irtoaa helposti jälkiä jättämättä. Mä olen laittanut saunan , kylppärin ja vessan pikkuikkunoihin ihan vaan kontaktimuovia peitoksi.


Videolla näytetään miten asennetaan maitolasikalvo kirkkaaseen lasiin. Mulla on lasiovi saunassa ja halogeenispotit .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.