perjantai 9. maaliskuuta 2018

Avent sterilointilaite mikroon

Avent sterilointilaite mikroon

Tehokas sterilointi hävittää 9 haitallisista bakteereista vain minuutissa. Steriloi Philips AVENT-pulloa minuutissa. Philips AVENT -mikroaaltosterilointilaite sopii useimpiin markkinoilla oleviin mikroaaltouuneihin. Lisää vain vesi, täytä ja siirrä mikroaaltouuniin muutamaksi minuutiksi.


Jos siis pulloruokintaan tarvetta, niin suosittelin. Itse ainakin unohdin aina keittoveden porisemaan ja on muutenkin hankalaa ja jopa vaarallinen sitten kun lapsi hyörii jo jaloissa. Aventin mikroon laitettava. Rintapumpun sterilointi ? Uusimaa › Lastentarvikkeet ja lelut › Lastenhoitovälineet 13. Helppoa steriloida pullot mikroaaltouunissa sekä kotona että matkalla.


Sopii myös tuteille ja aterimille. Käytetty mutta edelleen hyväkuntoinen. Pullojen ja tarvikkeiden steriloiminen kestää minuuttia. Sisältö pysyy steriilinä avaamattomassa laitteessa jopa tunnin ajan.


Avent sterilointilaite mikroon

Laita steriloitavat astiat laitteeseen, lisää vesi ja paina käynnistysnappia - ja anna Philips AVENT 3-in-1 . When should Mothers stop sterilising? How do I clean my bottles and teats? Lähettäkää minulle uutisia ja päivyksiä Philips- tuotteistani. Takaa optimaalinen kokemus rekisteröimällä tuote. Etsi paikallinen jälleenmyyjä.


Höyrysterilointilaite AVENT on tärkeä tarvike lapsiperheeseen. AVENT sterilointilaitteet käyttävät sairaalakäytöstä tuttua höyrysterilointimenetelmää, joka on nopea, . Käyttöaika määräytyy mikroaaltouunin tehon. Nouto tai jos postitetaan niin pk 8. Vertaa Vauvanruoka- tuotteet, hinnat ja tiedot - Vertaa ja säästä.


Avent sterilointilaite mikroon

En ole itse kokeillut linkissä ollutta pulloa mutta olen käyttänyt sellaista mikroon laitettavaa sterilointi boksia, mihin siis pullot(minkä merkkiset tahansa) voi laittaa. Mikrossa muistaakseni minuuttia ja homma on selvä. Oletan, että niitä Suomestakin löytyy. Kaveri toi sen mulle englannista niitä myydään kyl suomessakin. Sinne laitetaan pullot ja tutit, vettä 200ml ja mikroon 5-8min riippuen mikron tehoista.


Kätevä laite kun ei tarvii keitellä niitä pulloja. Meillä ei just nyt käytössä kun vauva on jo sen verran iso.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.