maanantai 12. maaliskuuta 2018

Nivelsalpa

Salpa on valmistettu teräksestä ja on sinkittynä säänkestävä. Pakkauksessa on ruuvit mukana. Saatavilla verkkokaupassa. Mahdollistaa kannellisten laatikoiden tai arkkujen lukitsemisen esimerkiksi riippulukolla.


Käyttökohteet: Ovet, kirstut ja muut lukitsemista tarvitsevat kohteet.

Tyylikäs pieni salpa, jolla lukitset laatikot, kaapit tai varastokopit. Materiaali AISI 3Mitat:190x4. Oviin ja luukkuihin, lukittavissa riippulukolla. Ainevahvuus mm, sinkittyä terästä. Matkahuolto, lähellä-paketti 90€.


Posti kotiinkuljetuksella 140€. Nouto tavaratalosta kanta- asiakkaille €. Toimituskulut alkaen 90€.

Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Lopullinen laskelma näkyy laskulla. Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi.


Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. Nivelsalpa 100mm riippulukoille. Lukkolaitteet oviin ja saranat oviin, ikkunoihin, luukkuihin ja kansiin. Salpa riippulukoille, joiden sanganpaksuus on enintään mm. Lukkovaijeri, jossa silmut molemmissa päädyissä riippulukolla lukitsemista varten.


Lisää saman tuoteryhmän tuotteita. A mmB mmC mmD mmE mm. Valitse liike katsoaksesi varastotilanne. Laadukas Master Lockin teräksestä valmistettu nivelsalpa. Riippulukoille, joissa enintään mm sanka.


Lähettäkää minulle tietoa uutuustuotteista, -esitteistä ja tapahtumista! Sähköiset esitteemme, olkaa hyvä! Esitteistöämme päivitetään usein ja sähköisesti luettavassa versioissa on aina tuorein sisältö.

Antoisia ja virikkeellisiä . Salpa vastakappaleella, lukitus rippulukolla. Hasp with counter plate, to be secured with a padlock. NIVELSALPA 2kpl ostettavissa hintaan € paikkakunnalla NURMIJÄRVI.


Vertaa hintoja ja tilaa heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.