keskiviikko 18. huhtikuuta 2018

Aktiivihiili jauhe apteekki

Jauhe on kookospähkinän kuoresta valmistettua 1 aktiivihiiltä eikä valmistusprosessissa ei käytetä kemikaaleja. Ihanan valkoiset hampaat - luonnollisesti! Aktiivihiili (activated charcoal) soveltuu mm. Carbomix-rakeita käytetään ensisijaisesti akuuttien myrkytysten hoitoon. Valmistetta voidaan käyttää myös ripulin hoitoon.


Sen vaikuttava aine aktiivihiili sitoo tehokkaasti lääkeaineita ja myrkkyjä, joten sitä voidaan käyttää akuuttien myrkytysten yhteydessä estämään suolistoon joutuneiden aineiden imeytymistä elimistöön.

Puhtaan hiilijauheen lisäksi apteekkeihin on saapunut toinenkin hiilituote, hiilihammastahna. Sveitsiläinen Curaprox vei hiiliajatuksen pidemmälle ja kehitti valmiin tahnan, jonka yksi ainesosa on samainen aktiivihiili. Curaproxin hammastahnat ovat väriltään täysin mustia, mutta sisältävät hiilen lisäksi . Vertaa hintoja ja tilaa heti. Warpaint on 1 luonnollinen hampaiden valkaisuun tarkoitettu jauhe. Jauhe ei ole vaarallista jos sitä sattuu nielemään, ja varmaan sitä tuleekin harjailujen yhteydessä väkisinkin vähän nieltyä.


Lääkehiiltä käytetään myrkytysten ensihoitoon. Se sitoo mahalaukussa itseensä suun kautta tulleita myrkyllisiä aineita, estäen niiden imeytymistä. Apteekkien aktiivihiili on mielestäni aina ollut jauhetta , ei rakeina.

Ainakin kun sitä on veljen koiralle syöttänyt, niin jauheena se oli purkissa. Hyvä kotiapteekin perusaines ja varmasti saa apteekista edelleen, mutta ei tosiaan rakeina. Nykyään aktiivihiiltä käytetään lähes kaikkien sairaaloiden teho-osastoilla sekä monissa hälytysajoneuvoissa, sillä se tehoaa hyvin monenlaisiin myrkkyihin.


Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto pitää aktiivihiiltä turvallisena ja tehokkaana aineena. Se on lisäksi huokean hintaista. Jos sinulla on muita sairauksia tai yliherkkyyksiä tai jos käytät muita lääkkeitä, varmista lääkkeen sopivuus pakkausselosteesta, apteekista tai lääkäriltäsi.


Sopii aftaherkille, ei vaahtoa. Pakkauksessa musta hammasharja. ViestiKirjoittaja saila 16. Raekoko on kyllä tosi pientä eli hiili on lähinnä jauhetta ja pölisee.


Tulee jopa sukkahoususta läpi ja on varmaan erittäin ikävää keuhkoille. Kannattaa varmaan vetää rautakaupoissa . Mistä sais ostettua aktiivihiili jauhetta tai kapseleita sitä peel off-mustapää maskia varten? U know, se mikä esim tubessa kiertää. Tuote sisältää pelkkää aktiivihiiltä , eikä siinä ole mukana muita aineita. Avaathan purkin siis erityisen huolellisesti ja varovasti, ettei jauhe avatessa pöllähdä ei-toivotusti.


Tuotetta ei tarvitse erityisesti hangata, sillä aktiivihiili imee tummentumat itseensä. Välimuistissa Samankaltaisia 22.

Jauheen sisältämän aktiivihiilen värjäytymiä poistava teho ulottuu ainoastaan hampaiden pintaan, josta se imee värjäytymiä pois. Warpaint perustuu ikivanhaan hampaidenvalkaisumenetelmään, hiileen. Warpaintin teho perustuu hellävaraiseen aktiivihiileen , joka valkaisee hampaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.